Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας

    

από 08.00 ώρα της 23.09.2015 έως 08.00 ώρα της 24.09.2015

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (23-09-2015) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις για υπεξαγωγή εγγράφων και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, με συνολική ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών.
                                ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν, χθες (23-09-2015) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 18χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και ένας 15χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικού δισκίου Συνελήφθη, χθες (23-09-2015) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα ναρκωτικό δισκίο.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (23-09-2015) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από ταμιακή μηχανή παντοπωλείου το χρηματικό ποσό των (20) ευρώ. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην νόμιμο δικαιούχο.
Σύλληψη τριών ημεδαπών και κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν, χθες (23-09-2015) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, τρεις ημεδαποί, δύο 20χρονοι και ένας 21χρονος, διότι βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
        ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της κλοπής και της παράβασης του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν, χθες (23-09-2015) το απόγευμα και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24-09-2015) στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, μία 43χρονη και ένας 55χρονος, διότι ο 55χρονος έθραυσε παράθυρο Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 38χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ, ένα φορητό Η/Υ, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 43χρονης ημεδαπής. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο χρησιμοποιηθέν όχημα διαφυγής, στο οποίο επέβαινε η 43χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ζευγάρι γυαλιών ηλίου που είχε αφαιρέσει ο 55χρονος, καθώς μια μεταλλική ράβδος.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24-09-2015) στην Καρδίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους (71,8) γραμμαρίων, (35) τυποποιημένα ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή, καθώς και ποσότητα τριμμένης βουπρενορφίνης, βάρους (4,8) γραμμαρίων.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24-09-2015) στην Καρδίτσας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Στη Λάρισα αντιπροσωπεία Ευρωβουλευτών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το έργο της Κάρλας

Next Article

Διοργάνωση «Βραδιάς του Ερευνητή» για πρώτη φορά φέτος στα Τρίκαλα

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…
Police astynomia 23
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας Ελέγχθηκαν -60- άτομα και -54- οχήματα…