Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

police grafeia
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη (16-09-2019) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 39χρονος, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με συνολική ποινή φυλάκισης (2) ετών και (6) μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (16-09-2019) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 60χρονος, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με συνολική ποινή φυλάκισης (4) ετών, για παράβαση των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων και περί δημοσίων εσόδων.

                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη δύο ατόμων για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (16-09-2019) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 63 και 66 ετών, διότι κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν στην οικία τους αλλά και σε παρακείμενο οικόπεδο, βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (14,49) γραμμαρίων.

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (16-09-2019) το πρωί στο Βελεστίνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, ένας 34χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για το αδίκημα της ληστείας.

     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη σήμερα (17-09-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, μια 30χρονη, διότι βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία με ηρωίνη, συνολικού βάρους (1,48) γραμμαρίων.




Total
0
Shares
Previous Article
kinigetikos sillogos mouzakiou imerida

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη Ημερίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου στο PISINA APOLIS

Next Article
epimelhthrio

Το «2ο Εκπτωτικό Χωριό» είναι γεγονός

Related Posts