Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτική συνάντηση στον Δήμο Πύλης για την Εφαρμογή του Π.Δ. 226/86

Στις 26-4-2017 ημέρα Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης, ενημερωτική συνάντηση από υπαλλήλους του Δασαρχείου Τρικάλων με τα Διοικητικά Συμβούλια των Δασικών Συνεταιρισμών (ΔΑΣ), που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Πύλης και είχε ως κύριο θέμα την ενημέρωση των Δ. Α. Σ. για τον νέο τρόπο εκμετάλλευσης των Δημοσίων Δασών στην περιφέρει του Δήμου Πύλης.

Εκ μέρους του Δασαρχείου Τρικάλων την παρουσίαση  έκανε ο Δασολόγος κ. Δημήτριος Καλόγηρος  και στην διαλογική συζήτηση, συμμετείχε ο Δασάρχης  Τρικάλων κ. Χρήστος  Κουλουκούρας, ο κ. Κ. Τεντολούρης, καθώς και η εκπρόσωπος της Δ/νσης  Δασών κ. Στ. Μωυσιάδου  και ο δημοτικός Σύμβουλος και Προϊστάμενος Δασονομείου Πύλης  κ. Βασίλειος Αναγνώστου.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, που απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε ο μελλοντικός τρόπος εκμετάλλευσης  των Δασών, να αποφέρει περισσότερα κέρδη στους δασεργάτες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των δεκαοχτώ (18) Δασικών Συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται, στα δάση του Δήμου Πύλης, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τα νέα δεδομένα που φέρνει η εφαρμογή του Π.Δ. 126/86.

Επίσης συζήτησαν για τον νέο Νόμο που αφορά τους Δασικούς Συνεταιρισμούς και την δυνατότητα συγχώνευσης και σύμπραξης, με άλλους Δασικούς Συνεταιρισμούς.

DSC08535

DSC08537




Total
0
Shares
Previous Article

Ετήσιο μνημόσυνο του Μιχάλη Θεοχάρη

Next Article

Σύναξη νέων περιοχής Μουζακιου