Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτική καμπάνια από την Αντικαρκινική Εταιρία στα σχολεία της Καρδίτσας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ HPV ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Το παράρτημα Καρδίτσας της Αντικαρκινικής Εταιρείας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και θεωρώντας ότι η ενημέρωση της νέας γενιάς σε θέματα υγείας πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό της στόχο, πραγματοποίησε για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια ενημερωτική καμπάνια για τον ιό HPV στα Λύκεια της πόλης της Καρδίτσας. Η καμπάνια θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και στα υπόλοιπα Λύκεια της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 23 Οκτώβρη κλιμάκιο του Δ.Σ. της ΕΑΕ του παραρτήματος Καρδίτσας, συνοδευόμενο από τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Θωμά Καρανίκα, και τον υπεύθυνο καινοτόμων δράσεων κ. Κων/νο Παπατριανταφύλλου επισκέφθηκαν τα Λύκεια της πόλης της Καρδίτσας, συνομίλησαν με εκπαιδευτικούς και μοίρασαν ενημερωτικό φυλλάδιο που έχει τυπώσει για το σκοπό αυτό το παράρτημα

Το ΔΣ του παραρτήματος ευχαριστεί θερμά την ΠΕ Καρδίτσας και τον κ. Τσιάκο προσωπικά τόσο για την συνδρομή στην εκτύπωση του φυλλαδίου όσο και για τη διάθεση αυτοκινήτου για την υποστήριξη της παραπάνω δράσης της του παραρτήματος Αντικαρκινικής. Επίσης ευχαριστεί τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Καρανίκα που προσωπικά στήριξε μέχρι τέλους την προσπάθεια, τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν και βοήθησαν στο μοίρασμα του φυλλαδίου και την ολοκλήρωση της καμπάνιας και γενικά όλους εκείνους που με το δικό τους τρόπο στηρίζουν τις προσπάθειες του παραρτήματος.




Total
0
Shares
Previous Article

14 συλλήψεις σε τροχονομικούς ελέγχους

Next Article

Α.Ε. Μουζακίου - Ατρόμητoς Παλαμά 0-2 (ημ. 0-1)

Related Posts

Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Καρδίτσα για το «Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας»

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα στην Καρδίτσα για το «Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας»
emvolio kokkitis
Διαβάστε περισσότερα

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εμβολιασμός έναντι του κοκκύτη – Συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εμβολιασμός έναντι του κοκκύτη – Συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας…