Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτική επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου κ. Καρύδα στο εργοστάσιο επεξεργασίας στέβιας

Ενημερωτική επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου κ. Καρύδα στο εργοστάσιο επεξεργασίας στέβιας

 

Ενημερωτική επίσκεψη στο εργοστάσιο επεξεργασίας στέβιας

Το εργοστάσιο επεξεργασίας στέβιας στο Φανάρι επισκέφθηκε την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου κ. Αθανάσιος Καρύδας με ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για την πορεία του συγκεκριμένου προγράμματος και οι προοπτικές που διανοίγονται για την καλλιέργεια στέβιας στο Νομό Καρδίτσας.

Την ενημέρωση έκανε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φαναρίου και πρόεδρος του γεωργικού συνεταιρισμού στέβιας Καρδίτσας κ. Γεώργιος Κουλουσούσας.

Ο κ. Κουλουσούσας έκανε αναλυτική παρουσίαση τονίζοντας ότι το πρόγραμμα προχωράει κανονικά και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η φάση των δοκιμαστικών λειτουργιών του εργοστασίου και η εισαγωγή στη φάση παραγωγής εμπορεύσιμου προϊόντος.

Από τη μεριά του ο κ. Καρύδας τόνισε ότι τέτοιες καινοτόμες παραγωγικές δραστηριότητες προσθέτουν τεχνογνωσία στο παραγωγικό δυναμικό του Δήμου μας και με την ολοκλήρωση, ένα πολύ ικανοποιητικό εισόδημα στους παραγωγούς.

Για αυτό και η Νέα Ελπίδα είναι ένθερμος υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας και θα παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πρόοδο του προγράμματος.

Στη φωτογραφία καθήμενων από αριστερά: Θωμάς ΦΩΤΗΣ, Αθανάσιος Καρύδας, Γεώργιος Κουλουσούσας, Βάσω Πλακιά – Πασσιά, Αθανάσιος Παπουτσής και Εύη Πάττα.

“ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ”
Γραφείο τύπου

stevia

stevia 1




Total
0
Shares
Previous Article
Ενημερωτική Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου κ. Αθανασίου Καρύδα στο Εκπαιδευτικό Περιβαλλοντικό Κέντρο (ΕΠΚ) στο Χάρμα

Ενημερωτική επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου κ. Καρύδα στο Εκπαιδευτικό Περιβαλλοντικό Κέντρο (ΕΠΚ) στο Χάρμα

Next Article
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η Ελένη Μάτα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η Ελένη Μάτα

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…