Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτική εκδήλωση για την υγεία πραγματοποιήθηκε στη Ραχούλα

Την Κυριακή 14 Μαίου 2017 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στη Ραχούλα από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ραχούλας και το Μορφωτικό Σύλλογο.

Η εκδήλωση έγινε σε καφενείο του χωριού με κεντρικό ομιλητή τον κ. Βασίλειο Κυρίκο-Ουρολόγο και ανέπτυξε το θέμα «Υπερτροφία προστάτη-καρκίνος, κολικός νεφρού, και ακράτεια ούρων».

Εκτός από τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ραχούλας κ. Απόστολος Φέτσιος και ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου κ. Κατσιούλας Γεώργιος.

Αξίζει να σημειωθεί ο μεγάλος αριθμός των υπερηλίκων που παρακολούθησαν την εκδήλωση και η ζεστασιά με την οποία την αγκάλιασαν.

Μετά την παρουσίαση από τον κ. Βασίλειο Κυρίκο αναπτύχθηκαν διάφορα ιατρικά θέματα όπως η αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών φαρμάκων, η ανάγκη εμβολιασμού στους χρονίους πάσχοντες και εκεί όπου υπάρχει ένδειξη, τρόποι διακοπής του καπνίσματος, αρτηριακή υπέρταση κ.τ.λ. από τους ιατρούς κ. Σωτήριο Κουλοκτσή-Καρδιολόγο και τον κ. Αριστοτέλη Σπάνια-Γενικό Ιατρό.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

iatrikos syllogos karditsas




Total
0
Shares
Previous Article

Η ισχύς εν τη ενώσει για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη της Θεσσαλίας

Next Article

Ολοκληρώθηκαν οι Ορθόδοξες Συναντήσεις της Ενορίας του Αγ. Γεωργίου, στους Αγ. Αναργύρους Κρανιάς