Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημέρωση των μελών και φίλων της ΕΣΕΚ για την πορεία του συνεταιρισμού

.

Η Ενεργειακή Συνεταιριστική Εταιρία Καρδίτσας (ΕΣΕΚ) αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα στον τομέα της επικοινωνίας τόσο με τα μέλη όσο και με τους φίλους της.

Στα πλαίσια αυτά, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 10:30, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κατά σειρά συνάντηση μελών και φίλων από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καρδίτσας στο ξενοδοχείο Κιέριον. Το παρών έδωσαν περί τα 60 άτομα. Δύο από τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν η λειτουργία της μονάδας παραγωγής πέλλετ, όπου προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό από την παραγωγική διαδικασία, ενώ παρουσιάστηκε και η πορεία των πωλήσεων. Έμφαση δόθηκε και στις προοπτικές του συνεταιρισμού στα πλαίσια της νέας νομοθεσίας περί ενεργειακών κοινοτήτων όπου διακρίνονται δυνατότητες συνέργειας μεταξύ των δήμων και της ΕΣΕΚ σε θέματα όπως η παραγωγή ενέργειας με ενεργειακό συμψηφισμό και η αξιοποίηση της αστικής βιομάζας (κλαδονομή). Επί των ανωτέρω διατυπώθηκαν γόνιμες απόψεις και κατατέθηκαν ουσιαστικές προτάσεις από τα μέλη και τους φίλους του συνεταιρισμού.

Κοινή συνισταμένη τόσο της τελευταίας συνάντησης όσο και των προηγουμένων και αυτών που θα ακολουθήσουν στο Δήμο Σοφάδων και στο Δήμο Μουζακίου, είναι η καλύτερη γνωριμία μεταξύ των μελών και η ζύμωση για τη χάραξη μιας νέας πορείας για τον συνεταιρισμό.

ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Esek enimerosi 2018 1

Esek enimerosi 2018 2

Esek enimerosi 2018 3

Esek enimerosi 2018 4




Total
0
Shares
Previous Article

Μαγικές στιγμές και προσφορά στη συναυλία της ΣΟΝΕ για την «Καρδιά του παιδιού»

Next Article

Αλλάζει όψη το κέντρο των Τρικάλων