Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημέρωση – συζήτηση για το πρόβλημα της επιθετικότητας των παιδιών

.

 Στον παιδικό σταθμό Αγναντερού του Δήμου Μουζακίου την Πέμπτη 14/6/2018 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση – συζήτηση για το πρόβλημα της επιθετικότητας των παιδιών, από ειδικευμένους επιστήμονες.

 Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση της προέδρου του ΝΠΔΔ Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα του Δήμου Μουζακίου κ. Ελένης Ρούσσα προς τους συνεργάτες του Διαγνωστικού Κέντρου ΑΣΠΙΔΑ Καρδίτσας, οι οποιοι ανταποκρίθηκαν πρόθυμα και εθελοντικά προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους στους γονείς που με εξαιρετικό ενδιαφέρον ακουσαν την εισήγηση που ολοκληρώθηκε με συζήτηση προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απορίες και ανησυχίες που προέκυψαν.

 Η συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση πως το ραντεβού ανανεώνεται για το Σεπτέμβρη, με νέες συναντήσεις και στους δύο παιδικούς σταθμούς του Δ’ημου Μουζακίου.

 Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ευχαριστεί θερμά τις κυρίες Καραγκούνη και Κεραμίδα καθώς και τον κύριο Βάρρα για την ουσιώδη και κατατοπιστικη ενημέρωση που πρόσφεραν στους γονείς των παιδιών του παιδικού σταθμού Αγναντερού.

enimerosi siziti epithetikotita neon 1

enimerosi siziti epithetikotita neon 2

enimerosi siziti epithetikotita neon 3

 




Total
0
Shares
Previous Article

Αυτοψία του Βουλευτή Χρ. Σιμορέλη στις καταστροφές από τη χαλαζόπτωση.

Next Article

Ο Παναγιώτης Ταμπάκος για 10η χρονιά στο «τιμόνι» της ΑΕ Μουζακίου!