Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Αίτημα εξάλειψης αδικιών

mouzaki emporikos adeio slide

 Η χώρα μας βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Η αγορά έχει νεκρώσει και δεν κυκλοφορεί άνθρωπος. Δυστυχώς τα οικονομικά μέτρα ενίσχυσης που υποσχέθηκε η κυβέρνηση για επιχειρήσεις και εργαζόμενους δεν καλύπτουν ούτε τους μισούς. Ο τρόπος ένταξης μέσω των ΚΑΔ έχει πολλές στρεβλώσεις και αφήνει πολλές επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους τους εκτός. Οι κυβερνώντες δείχνουν να το έχουν αντιληφθεί και καθημερινά προσθέτουν καινούριους ΚΑΔ.

 Επειδή σύντομα όμως πολλοί εργαζόμενοι και εργοδότες θα καταλάβουν ότι δεν θα πάρουν τα 800€ ενώ τα καταστήματα είναι κλειστά θα δημιουργηθεί μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.

 Προτείνουμε αντί να ανακοινώνουν καθημερινά ΚΑΔ προσπαθώντας να καλύψουν τους δικαιούχους να κάνουν το αντίθετο. Να ανακοινώσουν τους ΚΑΔ όσων δεν δικαιούνται την ενίσχυση που είναι ελάχιστοι και να πάρουν οι υπόλοιποι που είναι η πολύ μεγάλη πλειοψηφία.

 Προτείνουμε οι βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού να δείξουν ιδιαίτερη ευαισθησία για την επίλυση του ζητήματος
προτού πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

 Όσοι έχετε κλειστά μαγαζιά η μεγάλη απώλεια τζίρου και δεν είστε στους ΚΑΔ που δικαιούνται ενίσχυση ενημερωθείτε στο παρακάτω site https://commerce-coronacrisis.esee.gr/epicheiriseis/


 




Total
0
Shares
Previous Article
astynomia

Oι Αστυνομικές Αρχές αναζητούν αλλοδαπό

Next Article
trikala menoume spiti slide

Δ. Τρικκαίων: Online δημιουργικές προτάσεις για παιδικές δραστηριότητες, βιβλία, γυμναστική