Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ελεύθερος από τον ΑΟ Αγναντερού ο Σάκης Νταρακλίτσης

 

Η επόμενη ποδοσφαιρική στέγη περιμένει τον Σάκη Νταρακλίτση, ο οποίος μετά από 1,5 χρόνο αποχωρεί από τον ΑΟ Αγναντερού.

Σε αυτό το διάστημα ο έμπειρος μέσος κατάφερε να καθιερωθεί στην 11άδα της ομάδας που κατέγραψε δύο πολύ καλές σεζόν στην Α’ ΕΠΣΚ, διεκδικώντας, μάλιστα, φέτος και την είσοδό της στα πλέι-οφ ανόδου.

Ο 30χρονος αριστεροπόδαρος μέσος που αγωνίζεται και ως πλάγιος μπακ, φημίζεται για την αντοχή του και την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση, προσδίδοντας πείρα και ενέργεια στο παιχνίδι των «βυσσινί».

Τη σεζόν που μας πέρασε σκόραρε δύο φορές στην Α’ ΕΠΣΚ ενώ ισάριθμες βρήκε δίχτυα και στο β’ μισό της σεζόν 2016-17, όταν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον ΑΟΑ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αετό Αγίου Θεοδώρου για να μεταγραφεί στη συνέχεια στον Α.Ο.Κ. το 2005, με τον οποίο αγωνίστηκε τρία συνεχόμενα χρόνια στη Δ’ Εθνική.

Ακολούθησε η επιστροφή του στον Αετό, τον οποίο υπηρέτησε έως το καλοκαίρι του 2016, για να επιστρέψει στον ΑΟΚ που αγωνίστηκε στο Α’ μισό της σεζόν 2016-17.

karditsasportiva




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου

Next Article

Ευχαριστήριο Γιάννη Ποντίκα στο Διγενή Αρτεσιανού

Related Posts