Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ελασσόνα: Εξιχνιάστηκε απάτη μέσω διαδικτύου

 

Εξιχνίαση απάτης και απόπειρας απάτης – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης, τετελεσμένη και απόπειρα, και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος με το πρόσχημα της δήθεν πώλησης Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου μέσω ηλεκτρονικής ιστοσελίδας, κατόρθωσε να αποσπάσει τμηματικά από 24χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να του αποσπάσει εκ νέου το χρηματικό ποσό των (760) ευρώ, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του.

Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη χθες (31-01-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, μία 41χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να κατέχει (28) ναρκωτικά δισκία, καθώς και (2) δισκία αγνώστου συνθέσεως, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη σήμερα (01-02-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας με ποινή κάθειρξης (7) ετών, για το αδίκημα της απάτης.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Συνελήφθησαν, χθες (31-01-2018) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 31 και 30 ετών, διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν ηλεκτρική ενέργεια, με χρήση αυτοσχέδιας σύνδεσης καλωδίων, από το δίκτυο της Δ.Ε.Η. και να ηλεκτροδοτούν τις οικίες τους




Total
0
Shares
Previous Article

Απαγορεύθηκε η μετακίνηση φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Next Article

Αποξηλώνει τα εγκαταλελειμμένα περίπτερα ο Δήμος Καρδίτσας

Related Posts