Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκλογές στο Σύλλογο Πολυτέκνων Μουζακίου

 

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ενημερώνουμε τα μέλη της ένωσης ότι τo Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, ώρα 11:00 π.μ.-12:00 θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Συλλόγου η δεύτερη και οριστική Γενική Συνέλευση των πολυτέκνων για εκλογή-ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνεται στο Γραφείο του Συλλόγου από 14-3 2018 έως 20 -3 2018. Καλούμε τα μέλη να λάβουν μαζικά μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Το υπάρχων Δ.Σ. διανύει ήδη τον ένατο χρόνο στη διοίκηση του Συλλόγου και απευθύνει πρόσκληση και παράκληση ταυτόχρονα να αναλάβουν και νέα πρόσωπα το βαρύ και δύσκολο έργο της διοίκησης, συνεχίζοντας  και διευρύνοντας την προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε έναν Σύλλογο διεκδικητικό και ανοιχτό σε όλους.

Ήδη, γνωρίζουν οι Πολύτεκνοι τις προσπάθειες και τον αγώνα μας να κρατηθεί ο Σύλλογος ζωντανός (παρά τις γενικότερες οικονομικές δυσκολίες), γνωρίζουν επίσης ότι και το Γραφείο (θεώρηση πάνω από 1000 βιβλιάρια και έκδοση πάνω από 300 πιστοποιητικά ετησίως) και τα προϊόντα και οι γενικότερες δράσεις απαιτούν εργασία και πραγματικές πλάτες.

Ο Σύλλογος μας δεν έχει υπαλλήλους έμμισθους. Εμείς γίναμε εθελοντές υπάλληλοι και κυρίως ο Γραμματέας του Συλλόγου, για να παραμένει το γραφείο ανοιχτό. Αυτό το έργο το προσφέραμε, χωρίς το παραμικρό ίχνος υλικού ή άλλου συμφέροντος, ενώ η οικονομική διαχείριση έγινε με πλήρη διαφάνεια και υπευθυνότητα. Δεν μας ενδιέφεραν τα αξιώματα ή η ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών. Τέλος, αν υπήρξαν κάποιες δυσαρέσκειες ή παράπονα, αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τυχόν παραλείψεις μας, αναμένοντας ταυτόχρονα διάθεση κατανόησης από κάποιους που δεν αντιλαμβάνονται την εθελοντική προσφορά και απαιτούν.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αν. Τόλος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κων. Σακελάρης



Total
0
Shares
Previous Article

Α.Σ.Καρδίτσας: Αγώνας – πρόκληση με Περιστέρι

Next Article

Μαγικές στιγμές και προσφορά στη συναυλία της ΣΟΝΕ για την «Καρδιά του παιδιού»