Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδρομή των Ελευθέρων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Καρδίτσας ενημερώνει τα μέλη του και τους συναδέλφους μηχανικούς ότι διοργανώνει επίσκεψη στους χώρους:

  • Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
  • Μουσείο Ακρόπολης,

το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017. Η μετάβαση στην Αθήνα και η επιστροφή στην πόλη μας θα πραγματοποιηθεί με τουριστικό λεωφορείο αυθημερόν.

Το πρόγραμμα της εκδρομής διαμορφώνεται ως εξής:

  • 7.15 συνάντηση στην προτομή του Καραϊσκάκη στο Εμπορικό Κέντρο
  • 7.30 αναχώρηση
  • 12.30 άφιξη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
  • 13.00 ξενάγηση στο ΚΠΙΣΝ και έπειτα ελεύθερος χρόνος
  • 15.30 μετάβαση στον πεζόδρομο της Αρεοπαγίτου (προτομή Μελίνας Μερκούρη) για την επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης και ελεύθερος χρόνος
  • 18.00 συνάντηση και αναχώρηση

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, οι επισκέπτες ξεναγούνται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου Renzo Piano Building Workshop. Οι ξεναγήσεις περιλαμβάνουν περιήγηση στο κτηριακό συγκρότημα, που φιλοξενεί την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (EBE), την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ), αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού, που το περιβάλλουν. Παρακαλούμε, σημειώστε πως η περιήγηση ακολουθεί διαδρομή που περιλαμβάνει συνεχές περπάτημα στους χώρους του ΚΠΙΣΝ, τη χρήση σκαλοπατιών, καθώς και τη χρήση εσωτερικών και εξωτερικών ανελκυστήρων.

Η συμμετοχή στις επισκέψεις είναι συμβολική, 10€ για τα μέλη του Συλλόγου και 15€ για τα μη μέλη (στο ποσό δεν συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο του Μουσείου Ακρόπολης). Λόγω ύπαρξης περιορισμού ως προς τον αριθμό των συμμετεχόντων, παρακαλώ να δηλώσετε την παρουσία σας για την κράτηση θέσεων στο λεωφορείο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα στοιχεία τους στην ηλ. διεύθυνση του Συλλόγου: smkarditsas@gmail.com.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Το Προεδρείο του Συλλόγου

Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Βόλος: Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών

Next Article

Παρέμβαση Γ. Κωτσού ενώπιον του Υφυπουργού Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη

Related Posts