Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδρομή στην Πλάζ Λαμπερού πραγματοποίησε το “Θεοδωρίδειο Κέντρο-Ορίζοντες”

Μέσα στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωνικοποίησης το ¨Θεοδωρίδειο Κέντρο –Ορίζοντες¨ του Δήμου Καρδίτσας πραγματοποίησε την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017,  εκδρομή στην Πλάζ Λαμπερού.

Τους νέους του Κέντρου συνόδεψαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα. Αντωνίου Ελένη, το προσωπικό καθώς και γονείς των νέων. Οι νέοι- ες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ τους δίπλα από τη Λίμνη, όπου ήταν προσφορά του Κέντρου από τις δωρεές που συγκεντρώνονται στο Κέντρο και στη συνέχεια να απολαύσουν το φαγητό τους με θέα τη όμορφη λίμνη, το οποίο, ήταν ανώνυμη προσφορά.

Το ¨Θεοδωρίδειο Κέντρο –Ορίζοντες ¨ θέλει να ευχαριστήσει θερμά το ταξιδιωτικό γραφείο Vrodos Travel για τη δωρεάν μετακίνηση των νέων.

 




Total
0
Shares
Previous Article

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Εισαγωγικές εξετάσεις Α΄Γυμνασίου

Next Article

Από τα Τρίκαλα ξεκινά το δημοφιλές παγκοσμίως άθλημα του Λακρός

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…