Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδρομή – προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιώτισσας

Διήμερη εκδρομή στη Μονή Σπηλιάς πραγματοποίησε η ΙΡΑ Καρδίτσας

Για μια ακόμη χρονιά η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) πραγματοποίησε την ετήσια εκδρομή της – προσκύνημα  στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιώτισσας, στις αργιθεάτικες κορυφές των Αγράφων.

Το Μοναστήρι αποτελεί το πνευματικό μας λιμάνι, έναν χώρο όπου αισθανόμαστε ιδιαίτερα οικεία και περνάμε στιγμές γαλήνης και ηρεμίας, που τόσο τις έχουμε ανάγκη μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα. Τα μέλη και οι φίλοι της τοπικής μας διοίκησης, έχοντας μαζί τους πολλά μικρά παιδιά, έφτασαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Μοναστήρι, όπου έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερη θέρμη από τον Ηγούμενο, πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μητρόπουλο και είχαν την ευκαιρία μέχρι το απόγευμα της Κυριακής και την αναχώρηση τους να απολαύσουν μια υπέροχη εκδρομή, από αυτές που δημιουργούν ζεστές σχέσεις και έντονες αναμνήσεις στους συμμετέχοντες. Ο π. Νεκτάριος, επίτιμο μέλος μας εδώ και χρόνια και από φέτος επίτιμο μέλος του Εθνικού Τμήματος, επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι όλα τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης είναι καλοδεχούμενοι στη Μονή.

Ως τοπική διοίκηση ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά και την αντίστοιχη εκδρομή του 2018, όμως είναι σίγουρο ότι έως τότε πολλοί από εμάς θα επισκεφτούμε πολλές φορές τον άγιο αυτό χώρο, ενισχύοντας ηθικά, αλλά και στην πράξη με την παρουσία μας αυτό το «ακριτικό» σημείο που βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας. Παράλληλα, απευθύναμε πρόσκληση σε όλα τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης μας να προγραμματίσουν κάποια στιγμή το προσκύνημα τους στη φιλόξενη Μονή Σπηλιάς. Όσοι επιθυμούν να το κάνουν μπορούν να απευθύνονται στην τοπική μας διοίκηση για βοήθεια και πληροφορίες.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ζαρχανής
Ο Γεν. Γραμματέας
Νικόλαος Γούσιας

panagia spiliotissa ipa karditsas 1

panagia spiliotissa ipa karditsas 2




Total
0
Shares
Previous Article

Συνταγματική κατοχύρωση της πρώτης κατοικίας ζητεί η ΕΝΠΕ

Next Article

Καρδίτσα: Δύο συλλήψεις για παραβάσεις των νόμων περί αρχαιοτήτων και περί όπλων