Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου σε συνεργασία με την ΕΚΠΟΛ Περιφέρειας Θεσσαλίας

lykeio ellhnidon voloy 2

 

«Όταν αρχίζει ο χορός τη σταματώ τη σκέψη, μιλεί η καρδιά με το ρυθμό κι εκεί δεν έχει θέση!»

Η Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΚΠΟΛ) με τη συνεργασία του Λυκείου Ελληνίδων του Βόλου διοργάνωσε μεγάλη χορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή πολλών χορευτικών συγκροτημάτων από διάφορες περιοχές της χώρας μας, όπως των Κυκλάδων, Μακεδονίας, Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Σερρών και Κοζάνης, καθώς επίσης και πολλών τμημάτων που λειτουργούν και δραστηριοποιούνται στην πόλη Βόλου και του Αλμυρού από ενήλικες κάθε ηλικίας κάτω από την ομπρέλα του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου.

Η πανέμορφη εκδήλωση που έγινε χτες το βράδυ 5 Ιουνίου 2019 στο ανοικτό Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας παρακολούθησαν πάρα πολλοί πολίτες τόσο από την πόλη του Βόλου όσο και από τις περιοχές των χορευτικών συγκροτημάτων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.Ο τίτλος της εκδήλωσης ήταν: Όταν αρχίζει ο χορός τη σταματώ τη σκέψη, μιλεί η καρδιά με το ρυθμό κι εκεί δεν έχει θέση!

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ. Βασίλης Χατζόπουλος και η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κα Μαρία Σπανού, ενώ το πρόγραμμα παρουσίασε η γραμματέας του Λυκείου Ελληνίδων κα Άννα Κουτσελίνη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Υφυπουργός Εσωτερικών και μέλος του ΔΣ της ΕΚΠΟΛ κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μιχαήλ Ζουμπουλάκης, ο Δ/ντής χειρουργικής κλινικής του ΓΝΝΒ και αντιπρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ. Αθανάσιος Λιούπης, ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου κ. Γρηγόρης Ιγγλέσης και ο τ. πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών κ. Νίκος Χαυτούρας.

lykeio ellhnidon voloy 1

lykeio ellhnidon voloy 2

lykeio ellhnidon voloy 3




Total
0
Shares
Previous Article
Στη Διεθνή Έκθεση «LONDON WINE FAIR» η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη Διεθνή Έκθεση «LONDON WINE FAIR» η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
eskath

EΣΚΑΘ: Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Σωματείων - Μελών