Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδήλωση του Α.Σ.Καρδίτσας προς τιμή των επιχειρήσεων που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας

Την Τρίτη 31 Μαϊου στο «Παυσίλυπο» εκδήλωση του Α.Σ.Καρδίτσας προς τιμή των επιχειρήσεων που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε χορηγούς και υποστηρικτές του Α.Σ.Κ.

Την ευκαιρία να ευχαριστήσει και δημόσια όλες τις επιχειρήσεις που στάθηκαν δίπλα στην εφετινή προσπάθεια, θα έχει την Τρίτη 31 Μαϊου ο Α.Σ.Καρδίτσας.

Την προσεχή Τρίτη 31/5 στις 20.00 μ.μ. στο «Παυσίλυπο», ο Α.Σ.Κ. προσκαλεί τις περισσότερες από πενήντα επιχειρήσεις που με την υλική και ηθική τους υποστήριξη, έκαναν το όνειρο πραγματικότητα για το μπάσκετ της πόλης μας.

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά, ο Α.Σ.Καρδίτσας κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική, την άνοδο στη Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης. Η αγωνιστική σεζόν όμως, δε θα είχε τέτοιο αποτέλεσμα χωρίς τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου αλλά και των επιχειρήσεων της περιοχής μας, οι οποίες εμπιστεύθηκαν την εφετινή προσπάθεια του Α.Σ.Κ. και στάθηκαν στο πλευρό των παικτών και προπονητών του συλλόγου.

Ο σύλλογος της πόλης μας, θέλοντας να τους ευχαριστήσει, τους προσκαλεί την προσεχή Τρίτη 31 Μαϊου στις 20.00 μ.μ. στο «Παυσίλυπο» σε μια εκδήλωση για να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους βοήθησαν και στήριξαν τον Α.Σ.Κ. και ταυτόχρονα, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της περιοχής μας.

Δωρεάν πελματογράφημα για τους αθλητές των ακαδημιών του Α.Σ.Καρδίτσας

Σε πελματογράφημα υποβλήθηκαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ.Καρδίτσας στο κατάστημα ορθοπεδικών ειδών και ιατρικών συστημάτων “Anatomic Shop” (Ιεζεκιήλ 40 και Γρ.Λαμπράκη στην Καρδίτσα) του κ.Κώστα Κομποδιέτα. Οι αθλητές και αθλήτριες και οι γονείς τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κ.Κομποδιέτα και πραγματοποίησαν την εξέταση στο κατάστημα της πόλης μας που είναι εξοπλισμένο με ειδικό πελματογράφο. Η εξέταση που δε διαρκεί παρά λίγα λεπτά, παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις παθήσεις των κάτω άκρων.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας συγχαίρει το “Anatomic Shop” για την πρωτοβουλία και ευχαριστεί το κατάστημα αλλά και τους γονείς για την ανταπόκριση.

Με Άρη Κουρέπη το “Antetokounbros” στη Θεσσαλονίκη

Μπροστά σε 6.000 κόσμου στο «Nick Galis Hall» ή Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο έδωσαν ένα πραγματικό σόου του μπάσκετ διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το μπάσκετ. Μαζί τους και αθλητές-φίλοι των δυο αδερφών Αντετοκούνμπο, όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς ο οποίος ξαναφόρεσε την αθλητική εμφάνιση, αλλά και ο αθλητής του Α.Σ.Καρδίτσας Άρης Κουρέπης, ο οποίος έλαβε μέρος στο εξαιρετικό και άκρως μπασκετικό event που διοργάνωσε το “eurohoops.net”. Ο Άρης Κουρέπης, παλαιότερα συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Φιλαθλητικό Ζωγράφου και φίλος του διεθνή φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς ήταν εκεί, συμμετέχοντας σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο.

Εκδήλωση του Α.Σ.Καρδίτσας προς τιμή των επιχειρήσεων που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας

Εκδήλωση του Α.Σ.Καρδίτσας προς τιμή των επιχειρήσεων που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας




Total
0
Shares
Previous Article

Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Αρμένιο του Δήμου Κιλελέρ

Next Article

Δύο έργα για βρεφονηπιακούς σταθμούς από το ΠΕΠ της Περιφέρειας Θεσσαλίας