Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδήλωση τιμής για τον Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη

.

Εκδήλωση τιμής στο Νέο Φάληρο για τον Καρδιτσιώτη Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών και ο Σύλλογος των Απανταχού Μαυρομματιανών Καρδίτσας «Ο Καραϊσκάκης» ανακοινώνουν ότι την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 και ώρα 11.30’ π.μ. συνδιοργανώνουν εκδήλωση τιμής στο Μνημείο όπου φυλάσσονται τα οστά του Καρδιτσιώτη Αρχιστράτηγου, Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα στο Νέο Φάληρο Αττικής (πλησίον Γηπέδου Ολυμπιακού «Γεώργιος Καραϊσκάκης» – σταθμός Η.Σ.Α.Π. «Νέο Φάληρο»).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με επιμνημόσυνη δέηση, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πειραιώς & Φαλήρου, κ.κ. Σεραφείμ.

Για τη ζωή και το έργο του μεγάλου αυτού Ανδρός και Ήρωα της Επανάστασης του 1821 θα μιλήσει ο συμπατριώτης Αντιστράτηγος ε.α. – Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Αηδονοχωριτών Καρδίτσας, κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων των φορέων και των συλλόγων, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Καρδίτσας, από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθυλακκιωτών Καρδίτσας «Η Αγία Μαρίνα».
Θα αποδώσει τις δέουσες τιμές η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιώς, ενώ έχουν προσκληθεί να παραστούν όλες οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές.

Όποιος φορέας ή σύλλογος επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι και όσα Καρδιτσιώτικα και Θεσσαλικά σωματεία επιθυμούν να αποστείλουν τιμητικά αγήματα, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τους συνδιοργανωτές συλλόγους {τηλ. 210.3301370, 6976.704654 και 6944.804477 – E-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.comthomas.zoumbos@gmail.com}

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.




Total
0
Shares
Previous Article

Μεγάλη Παρασκευή: Η ζωή εν τάφω

Next Article

Επισκέψεις Μητροπολίτη και Αντιπεριφερειάρχη σε Νοσοκομείο και ιδρύματα