Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδήλωση επικοινωνίας και ενημέρωσης για τους γονείς διοργάνωσε ο Α.Σ.Καρδίτσας

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργάνωσε την Κυριακή στην αίθουσα του ΕΒΕ ο Α.Σ.Καρδίτσας, με στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους γονείς των παιδιών που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Η ψυχολόγος, ειδικευμένη στη συμβουλευτική κα Τάνια Κωτούλα, στην εισήγησή της με θέμα «Παιδί και αθλητισμός: ο ρόλος και η στάση των γονέων» ανέλυσε τα οφέλη της ενασχόλησης των παιδιών με τον αθλητισμό και πρότεινε τρόπους με τους οποίους οι γονείς μπορούν να υποστηρίξουν και να ενθαρρύνουν τα παιδιά. Επίσης, ο Χρήστος Δεληγιάννης ως υπεύθυνος σχεδιασμού όλων των τμημάτων του συλλόγου, αλλά και οι Γρηγόρης Κωτούλας και Λεωνίδας Ντανοβασίλης εκ μέρους της διοίκησης, τόνισαν τη σημασία που δίνει ο Α.Σ.Καρδίτσας στην ανάπτυξη των ακαδημιών και ιδιαίτερα, στη διαρκή και στενή συνεργασία με τους γονείς, ώστε η δημιουργική δραστηριότητα και η ενασχόληση με το μπάσκετ να έχουν το μέγιστο όφελος για τα παιδιά.

Μετά τις παρουσιάσεις ακολούθησε συζήτηση, με τους γονείς να θέτουν ερωτήματα αλλά και να τοποθετούνται τόσο για την αθλητική δραστηριότητα των παιδιών, όσο και με τις ακαδημίες του Α.Σ.Καρδίτσας.

Ο Α.Σ.Κ., στα πλαίσια της προσπάθειάς του για διαρκή επικοινωνία και ενημέρωση των γονέων και των παιδιών, προγραμματίζει στο μέλλον κι άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Website: www.askarditsas.gr
E-mail: askarditsas@gmail.com

Εκδήλωση επικοινωνίας και ενημέρωσης για τους γονείς διοργάνωσε ο Α.Σ.Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Βελτιώνει την ποιότητα και την ποσότητα του πόσιμου νερού για τη Γλαύκη και τον Πλατύκαμπο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article

Η Εταιρία ΑΗΒ Group AE, εμφιαλωτήριο του νερού ΘΕΟΝΗ, ζητά Ηλεκτρολόγο

Related Posts