Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδήλωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας στον Πρόδρομο

Το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά διάλεξη στο κοινοτικό γραφείο Προδρόμου, από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας, στην εκστρατεία που κάνει σε όλο τον νομό μας. Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Μορφωτικού Συλλόγου Προδρόμου και της κοινότητας.

Σκοπός της επιστημονικής εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και η πρόληψη των κατοίκων για αντιμετώπιση σοβαρών παθήσεων για την υπέρταση, το αναπνευστικό και άλλα ιατρικά θέματα.

Ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Προδρόμου, Βησσαρίων Ζησόπουλος, και ο πρόεδρος της κοινότητας Βάϊος Οικονόμου καλωσόρισαν τους επιστήμονες και τους ευχαρίστησαν για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση που τους έγινε. Σε ερωτήματα των δημοτών απάντησαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, καρδιολόγος κ. Σωτήρης Κουλοκτσής, καθώς και ο γενικός ιατρός κ. Αριστοτέλης Σπανιας.

Ομιλητές ο καρδιολόγος κ. Γεώργιος Μπίτσιος, για την υπέρταση, και ο ΩΡΛ κ. Ηλίας Μουτόπουλος, για το αναπνευστικό.

Ιδιαίτερα τονίστηκε, από τους ιατρούς του χωριού μας, τον παιδίατρο κ. Γκαβογιάννη Βησσάριο και τον παθολόγο κ. Χάρμπα Δημήτριο, η ανάγκη εμβολιασμού καθώς και η πρόληψη. Η άσκοπη χρήση φαρμάκων τονίστηκε από τον πρόεδρο φαρμακοποιών Καρδίτσας κ. Κώστα Σωτηρόπουλο.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Αντωνίου Σωτήρης, ο πάτερ Βάϊος Στεργιούλας, ο διευθυντής του σχολείου κ. Κώστας Χαλανούλης και ο τοπικός σύμβουλος κ. Κουφόπουλος Ιωάννης.

Εκδήλωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας στον Πρόδρομο

Εκδήλωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας στον Πρόδρομο




Total
0
Shares
Previous Article

Το νερό Θεόνη στηρίζει τη θρυλική Παναχαϊκή

Next Article

Ιατρική ενημερωτική εκδήλωση στην Αθήνα στις 20 Νοεμβρίου

Related Posts