Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εθισμός στο δούλεμα!

Της Σοφίας Τόλια, Δικηγόρου, Προέδρου Δ.Σ. Δ. Μουζακίου
Μέλους της Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας

Η εβδομάδα που ακολούθησε την ψήφιση του ασφαλιστικού, ενός νομοσχεδίου με διατάξεις που αποστρεφόταν η κυβέρνηση, με μέτρα που παλιότερα κατήγγειλε και τελικά έκανε την ανατροπή (!) και ψήφισε, με απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, μας χάρισε δηλώσεις πολιτικών προσώπων, που κατά την εκτίμησή μου και ένας εμβριθής γλωσσοπλάστης αδυνατεί να προσδιορίσει! Γιατί πώς να αξιολογήσει κανείς τις αναφορές του Καμμένου και Βούτση περί οριακής αντισυνταγματικότητας του ΦΠΑ, τη στιγμή που και οι ίδιοι νομοθέτησαν και υπερψήφισαν? Με την παράλογη αυτή λογική τους, ένας έντιμος και νομοταγής πολίτης το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να φοροδιαφεύγει και να ισχυρίζεται ότι λειτουργεί στο πλαίσιο της νομιμότητας! Παραφροσύνη!

Πολύς ντόρος έγινε και με τα περιβόητα πλαστά πτυχία και την πιθανή «νομιμοποίηση» των κατόχων τους, που καταλαμβάνουν θέσεις στο Δημόσιο! Αντί οι κυβερνώντες να είναι κάθετοι στο θέμα επίορκων και να ζητήσουν αυστηρή τήρηση του νόμου, παρέμβαση Εισαγγελέα με όλες τις νόμιμες συνέπειες, εξετάζουν το ενδεχόμενο νομιμοποίησης, καταστρατηγώντας την αξιοκρατία, την αριστεία και επιβραβεύοντας τη λαμογιά, τη μετριότητα, την αδικία!

Επειδή σ’ αυτή τη χώρα, ευτυχώς ακόμη, δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου, ενθυμούμαστε το αντάρτικο του ΣΥΡΙΖΑ και των Δημάρχων που πρόσκειντο σε αυτόν, με πρωτοστάτη την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου,  και την άρνησή τους να γνωστοποιήσουν ως όφειλαν επίορκους με πλαστά πτυχία στους Δήμους, αντιπολιτευόμενοι τότε στον Υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που προσπαθούσε να επιβάλλει την αξιολόγηση και τον έλεγχο στο Δημόσιο. Εκείνο που σημειολογικά πρέπει να τονιστεί είναι η αντίδραση ή μη και τα αντανακλαστικά του λαού μας απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές και νοοτροπίες.

Και είναι απογοητευτικό το συμπέρασμα που συνάγει κανείς, αν αναλογιστεί ότι η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος επιδοκίμασε στην κάλπη την πολιτική απατεωνιά του «αρπακόλλα» και κόλλησε άδικα και άστοχα στον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τη ρετσινιά του Υπουργού των απολύσεων!!! Το σουρεαλιστικό θα είναι στο άμεσο μέλλον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να είναι αυτή που θα προχωρήσει στις πρώτες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων!

Το επικίνδυνο είναι ότι στο άκουσμα των απίστευτων ανοησιών που εκτοξεύουν καθημερινά τα κυβερνητικά και πολιτικά εν γένει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΕΛ, στις ανακολουθίες και κυβιστήσεις τους, στα τρανά ψέματα και στις αυταπάτες που καλλιεργούν, παρατηρείται μια απάθεια και αναισθησία του κόσμου άνευ προηγουμένου, που αγγίζει τα όρια του εθισμού στο δούλεμα!!! Και αυτό πρέπει επειγόντως να ανατραπεί!!!




Total
0
Shares
Previous Article

Κίνδυνο περικοπής των αγροτικών συντάξεων

Next Article

Στο Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας ο Δρ. Γεώργιος Ράλλης

Related Posts