Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εθελοντική αιμοληψία για την τράπεζα αίματος Μαυρομματίου

 O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου “Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Παρασκευή 8-4-2016 διενήργησε τη πρώτη προγραμματισμένη για το 2016 εθελοντική αιμοληψία  για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας. Για τον σκοπό αυτό έφερε  κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο προσωπικό για αυτές τις περιπτώσεις. Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα, αθρόα υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών από το χωριό μας και όχι μόνο, καθώς και η προσέλευση νεαρών ατόμων του χωριού μας, και κυρίως γυναίκες, τους οποίους ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη δια μέσου του τύπου να τους ευχαριστήσει για αυτή την προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους.

Επίσης δια μέσου του τύπου ευχαριστούμε τον προϊστάμενο και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας  του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Τέλος παρακαλούνται όλοι όσοι “δανείστηκαν” αίμα από την τράπεζά μας να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπος μας το έχει ανάγκη.

Aimodosia-Mavrommati

Για το  Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Δ. Γιώτης




Total
0
Shares
Previous Article

24 συλλήψεις στη Θεσσαλία μετά από στοχευμένους ελέγχους της

Next Article

Συμμετοχή των 1ου & 2ου Δημοτικών Σχολείων Μουζακίου στο 34ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας 2016

Related Posts

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε Πορτή και Κανάλια του Δήμου Μουζακίου
Διαβάστε περισσότερα

Διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο Κυριακή 21/4 σε όλο το Δήμο Μουζακίου – Σε όλη τη δυτική και ανατολική Αργιθέα και σε περιοχές της Καρδίτσας

Διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο Κυριακή 21/4 σε όλο το Δήμο Μουζακίου και σε όλη τη δυτική και ανατολική Αργιθέα από 06:00 έως 08:00