Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βιωματική δράση σε σχολείο

.

 Στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καρποχωρίου έκανε την είσοδό του και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, το ασθενοφόρο του γενικού νοσοκομείου Καρδίτσας, με το πλήρωμα του τμήματος αιμοδοσίας για την πραγματοποίηση βιωματική δράσης στο σχολείο.

16 πολύτιμες φιάλες αίμα για την τράπεζα αίματος του σχολείου Καρποχωρίου μαζεύτηκαν σε λίγες μόνο ώρες πρωινού σχολικού ωραρίου.

Την πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων στήριξαν πρόθυμα οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, η τοπική εκκλησία και οι εθελοντές αιμοδότες της περιοχής.

Σε μία περίοδο δύσκολη αιμοδοτικά για το νομό μας, η τοπική κοινωνία ενεργοποιείται και ενισχύει τις τράπεζες αίματος της περιοχής σε Μελισσοχώρι, Δασοχώρι και δημοτικό σχολείο.

Στο ίδιο Πλαίσιο εντάσσεται και η ποδηλατοβόλτα Μελισσοχωρίου.

Έτσι, τα παιδιά μεγαλώνοντας, αποκτουν τη νοοτροπία του εθελοντή αιμοδότη.

Για τη συμβολή τους στη βιωματική δράση ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει το διευθυντή του Τμήματος αιμοδοσίας κύριο Αθανασίου Κωνσταντίνο, την ειδική γιατρό κυρία Παπαδημητρίου Ευαγγελία, τις νοσηλεύτριες κα Ρίτσα Τσαρούχα και κα Χρύσα Γιολδάση, τον οδηγό του ΕΚΑΒ κ. Παπαθανασίου Κωνσταντίνο καθώς επίσης και την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας, τον αιδεσιμώτατο του χωριού, το δημοτικό σύμβουλο Σοφάδων κ Αγγελόπουλο και τον πρόεδρο της τ. κ. Καρποχωρίου κ. Μπάλα.

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καρποχωρίου

κα. Ζωή Βαϊοπούλου




Total
0
Shares
Previous Article

800.000€ στο Δήμο Πύλης για την επισκευή των οδικών δικτύων

Next Article

ΚΠΕ Μουζακίου: 5 Ιουνίου 2018 - Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…