Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εγκαινιάστηκε το 1ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων και Γευσιγνωσίας στο Μουζάκι

festival gefs

Το καλοκαίρι επισήμως τελείωσε και στο Μουζάκι το αποχαιρετούμε με ένα κορυφαίο γεγονός για την περιοχή.

Το 1ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων και Γευσιγνωσίας είναι πλέον… γεγονός.

Την «κορδέλα» των εγκαινίων έκοψε λίγο μετά τις 21.00, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μουζακίου κ.Φάνης Στάθης μπροστά σε μια αθρόα συγκέντρωση πλήθους επισκεπτών που τίμησαν με τη παρουσία τους τα εγκαίνια του food festival και που με περίτρανο τρόπο, απέδειξαν πως έχουν έφεση στο πρωτοποριακό, στο καινούργιο και σε κάθε ευφάνταστη εκδήλωση που σκοπό έχει να πάει την περιοχή …βήματα  μπροστά.

Το 1ο Food Festival πραγματοποιήθηκε χτες  Κυριακή 1/9 και θα συνεχιστεί τις ημέρες Δευτέρα και Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου (1-3/9, ώρες λειτουργίας 18:00 έως 24:00) στον κατάλληλα διαμορφωμένο σκεπαστό χώρο της Πλατείας Πασιαλή (έναντι Δημαρχείου Μουζακίου).

Πρωταρχικοί στόχοι της πραγματοποίησης του φεστιβάλ είναι :

1) Να  δοθεί στους επισκέπτες η δυνατότητα να γευτούν αλλά και να αγοράσουν διάφορα προϊόντα από τους πάγκους των επιχειρήσεων καθώς και να παρακολουθήσουν ζωντανά την δημιουργία κάποιων από αυτά.

2) Η ενδυνάμωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων ώστε τα προϊόντα να γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό καθώς και τα σημεία πώλησης τους.

Τα συμπεράσματα που προκύπτουν παρατηρώντας  την  αθρόα προσέλευση  των επισκεπτών και την θετική τους ανταπόκριση στο όλο εγχείρημα είναι, πως και οι δύο στόχοι επετεύχθησαν!

Το 1ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων και Γευσιγνωσίας στο Μουζάκι ήταν μια φαεινή ιδέα που σχηματίστηκε, αναλύθηκε στις λεπτομέρειες της και διοργανώθηκε από το Δήμο Μουζακίου με πολλή μεγάλη επιτυχία. Τείνει να γίνει θεσμός και όπως αντιλαμβανόμαστε…..

Αν κέρδισε τις εντυπώσεις φέτος…. φανταστείτε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά!!!!

Ιωάννα Κρίκου


[RPG id=109592]




Total
0
Shares
Previous Article
food

Ανοίγει τις πύλες του για το κοινό το 1ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων και Γευσιγνωσίας στο Μουζάκι

Next Article
thanasis ae mouzakiou sldie

Η Α.Ε Μουζακίου ανακοινώνει την συνεργασία με τον Αθανάσιο Καινούργιο