Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εγκαινιάστηκε το νέο τυροπιτάδικο smile στο Μουζάκι

smile tasia 11111

Κάποιος θα σου πει για την ζαμπονοτυρόπιτα του smile, κάποιος για τη μπουγάτσα και κάποιος για την τυρόπιτα. Εμείς σου λέμε να κάνεις βουτιά σε όλα, Συνόδευσέ τα με ότι καφέ τραβάει η ψυχή σου και ξεκίνα τη μέρα σου με ολόδροσα χαμόγελα.

Το νέο κατάστημα με τυρόπιτες – καφέ στην Καραϊσκάκη 5 στο Μουζάκι είναι ολοκαίνουργιο, υπέροχα διακοσμημένο με μια πολύχρωμες νότες φρεσκάδας.

Smile το όνομά του και πεντανόστιμες λιχουδιές στις βιτρίνες του!

Εγκαινιάστηκε χτες 11/11 παρουσία πλήθους κόσμου που γιόρτασαν με μουσική και πλούσιο μπουφέ το άνοιγμα του τυροπιτάδικου δοκιμάζοντας συγχρόνως και τις σπεσιαλιτέ της ιδιοκτήτριας .

Ανάμεσά τους η Βουλευτής  κ. Ασημίνα Σκόνδρα, Ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης ,ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Μουζακίου κ. Καταραχιάς Αχιλλέας, η επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Πρωτοβουλία» Δήμου Μουζακίου κ.Ντούρβα Βιβή, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης, Τοπικής Οικονομίας & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Πούπης κ.α καθώς και αρκετοί καταστηματάρχες και έμποροι της ευρύτερης περιοχής του Μουζακίου….Φίλοι και συγγενείς…Όλοι μαζί μπερδεύτηκαν γλυκά και χάρισαν στο event, παλμό , χαμόγελα, λουλούδια και μύριες ευχές από καρδιάς.

Ευχόμαστε και μεις από τα βάθη της ψυχής μας  καλές δουλειές. Ελπίζουμε οι κόποι σου κ. Αναστασία Γκαραβέλα να καρποφορίσουν και να έχεις καλές εισπράξεις και του μαγαζιού χρυσή πορεία να χαράξεις!!!
Ιωάννα Κρίκου
smile8 2
smile tasia 1
smile tasia1 1
smile tasia3 1
smile 1
smile1 1
smile2 1
smile4 1
smile5 1
smile10 1
smile14 1
tasia




Total
0
Shares
Previous Article
texnodromos Mouzaki plateia

Δηλώσεις συμμετοχής για τον «ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ στο Μουζάκι»

Next Article
lappas spyros vouli

Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης δεν κυβερνούν, ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ!!

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”