Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εγκαινιάστηκε ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Φρουράς Τρικάλων

απέναντι από τη ΣΜΥ, στο παλιό Στρατολογικό Γραφείο

Την άψογη συνεργασία Δήμου Τρικκαίων – ΥΕΘΑ και ΣΜΥ, συνέχισε η σημερινή τελετή εγκαινίων του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Σχολής.

Ο αν. Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας που τέλεσε τα εγκαίνια, παρόντος του Δήμαρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, επεσήμανε τα θετικά της συνεργασίας για την ίδρυση και λειτουργία του Σταθμού. Τόνισε ότι οι πληρούμενες θέσεις προσφέρουν στην τοπική κοινωνία, καθώς οι κενούμενες από τους βρεφονηπιακούς του Δήμου, αποδίδονται πλέον σε οικογένειες πολιτών. Ταυτοχρόνως, τα μέλη οικογενειών στρατιωτικών που βρίσκονται στα Τρίκαλα, εξυπηρετούνται πλέον από τον εν λόγω Σταθμό.

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Φρουράς Τρικάλων βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη ΣΜΥ, στο παλιό Στρατολογικό Γραφείο και είναι πλήρως εξοπλισμένος.

Όπως τόνισε, δε, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, αυτός ο Σταθμός αποτελεί συνέχεια της προ 13 ετών έναρξης υλοποίησης του σχετικού προγράμματος για τα στελέχη του Στρατού.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, με παρόντες τους βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Δριτσέλη, Παπαδόπουλο, Σιμορέλη. Παρέστη επίσης ο διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ενώπιον του Διοικητή της ΣΜΥ – τρίχρονης, πλέον, σε διάρκεια σπουδών, όπως τόνισε ο κ. Βίτσας – Ταξίαρχου Δημήτρη Τσιπίδη.

Από τον Δήμο Τρικκαίων παρέστησαν επίσης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κ. Ψύχος και ο εκ της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Γ. Μητσιούλης.

vrefonipiakos smy trikala 1

vrefonipiakos smy trikala 2

vrefonipiakos smy trikala 5

vrefonipiakos smy trikala 3 2

vrefonipiakos smy trikala 4 2




Total
0
Shares
Previous Article

Μετά το Μουσείο Τσιτσάνη έρχεται και το Σπίτι Τρικαλινών Καλλιτεχνών

Next Article

Ακόμη δημόσια τοιχογραφία στη πόλη του Βόλου από την Urbanact