Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εγκαινιάστηκε από το Δήμο Μουζακίου το γήπεδο 5Χ5 στη Μαγούλα

.

Το καινούριο γήπεδο 5Χ5 της Μαγούλας εγκαινίασε χθες ο Δήμος Μουζακίου και πλέον ο νέος αυτός αθλητικός χώρος είναι στη διάθεση των αθλούμενων του χωριού όλων των ηλικιών.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσιούμα, των Αντιδημάρχων κ.κ. Τσιούφη, Παναγόπουλου, Πάντου, της πρόεδρου του ΝΠ Αθλητισμός Πολιτισμός κ. Ρούσσα, της πρόεδρου της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη, Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου της Τ.Κ. Μαγούλας κ. Καρδιτσιώτη, εκπροσώπων του Α.Ο. Μαγούλας, του ΚΑΠΗ Μαγούλας, του Συλλόγου Γυναικών Μαγούλας και πολλών κατοίκων.

Τόσο το έργο του 5Χ5 στη Μαγούλα, όσο και η κατασκευή διαδρόμου αθλητικών δραστηριοτήτων (jogging) στην  Κρανιά χρηματοδοτήθηκαν από το πρόγραμμα το LEADER με συνολικό προϋπολογισμό 366.000 ΕΥΡΩ.

Στη Μαγούλα κατασκευάστηκε γήπεδο 5Χ5 με περίφραξη, διαστάσεων 29.00mx46.00m με περιμετρική λωρίδα δύο μέτρων και ηλεκτροφωτισμό. Το γήπεδο πληροί τις προδιαγραφές της Γ.Γ.Α. Εξωτερικά του γηπέδου διαμορφώθηκε κατάλληλα ο υπόλοιπος χώρος για την δυνατότητα  ανάπτυξης αθλητικών δραστηριοτήτων. Τοποθετήθηκαν  φωτοβολταϊκά συστήματα ηλιακού φωτισμού για τον φωτισμό του χώρου,ενώ εξωτερικά του γηπέδου, διαμορφώθηκε κατάλληλα ο χώρος, με ισοπέδωση και απομάκρυνση των μπαζών και φωτίστηκε με την τοποθέτηση πέντε φωτοβολταϊκών συστημάτων ηλιακού φωτισμού. Επίσης τοποθετήθηκαν πάγκοι ανάπαυσης.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε τα παρακάτω:

«Παραδίδουμε σήμερα στην αθλητική νεολαία και όχι μόνο της Μαγούλας ένα σύγχρονο γήπεδο 5Χ5 που κατασκευάσαμε αξιοποιώντας το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα LEADER και ταυτόχρονα κατασκευάσαμε στην Κρανιά ένα διάδρομο προπόνησης. Για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο χρειάστηκε να εργαστούν συντονισμένα πολλοί άνθρωποι προκειμένου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και τα προβλήματα που ανέκυψαν στην πορεία. Έτσι θέλω να ευχαριστήσω πολύ για τη συνεισφορά τους στην κατασκευή του έργου τους Αντιδημάρχους κ.κ. Φούντα και Τσιούφη, τον Πρόεδρο του χωριού κ. Καρδιτσιώτη, την Πρόεδρο του Ν.Π. Αθλητισμός Πολιτισμός κ. Ρούσα, όπως επίσης και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας για την άριστη μελέτη που ετοίμασε»

3ef8c1c73e7f2704af7ddd8b8743981d

c832aeba0e6fe1114210389f82c4abd3

6e22ec90d9bd5a753d4157f0af2c9f18

 




Total
0
Shares
Previous Article

44 χρόνια Νέα Δημοκρατία

Next Article

Η καστανογιορτή στον Ελληνόπυργο

Related Posts