Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εγγραφές στο ΕΠΑΛ Μουζακίου… Φέτος ξεκινάμε νωρίτερα…

 

Από τη Δευτέρα 14 Μαΐου και ώρα 10:00 έως την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00 θα μπορούν οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018-2019.

Θα πρέπει να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης».

Το ΕΠΑΛ Μουζακίου καλεί τους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο μας και για αυτό τους βοηθά στην εγγραφή τους με την ομάδα εργασίας εγγραφών.

Παρακαλούνται λοιπόν οι γονείς να προσέλθουν στο σχολείο με τους κωδικούς TAXIS – Πρόκειται για το όνομα χρήστη και τον κωδικό που χρησιμοποιούν οι ίδιοι ή ο λογιστής τους για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων- για να ολοκληρώσουν την εγγραφή για τη νέα χρονιά ή την ανανέωση της εγγραφής για όσους είναι ήδη μαθητές στο σχολείο μας.

eggrafesgelepal2018

Οι καθηγητές του ΕΠΑΛ Μουζακίου θα τους βοηθήσουν στην επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής.

Οι μαθητές μπορούν να γραφτούν στην Α’ Τάξη που είναι ενιαία και ίδια για όλους τους μαθητές. Στη συνέχεια οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν κάποιον από τους τομείς των ΕΠΑΛ.

Στη Β’ Τάξη το σχολείο μας λειτουργεί τους εξής τομείς:

  • Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας
  • Τομέας Πληροφορικής

Οι μαθητές που ολοκλήρωσαν την Α’ Τάξη  ΓΕΛ (Γενικού Λυκείου) μπορούν να εγγραφούν σε έναν από τους τομείς της Β’ τάξης στο σχολείο μας.

Στη Γ’ Τάξη επιλέγεται ειδικότητα σε κάθε ένα τομέα και μπορούν οι μαθητές να δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις για είσοδο σε ΤΕΙ και ΑΕΙ, καθώς και σχολές κοινές σε όλες τις ειδικότητες, όπως οι στρατιωτικές σχολές

 

Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους.

Επισημαίνεται ότι

α) αναφορικά με τα Γ/σια, Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών οι οποίοι φοιτούν στη Γ’ Τάξη κατά το τρέχον σχολικό έτος 2017 – 18

Για την είσοδο στην εφαρμογή e – εγγραφές , είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ ( taxis ) . Στην περίπτωση ανήλικου/ης μαθητή/τριας ή ενήλικου προστατευόμενου μέλους το οποίο δε διαθέτει κωδικούς ΓΓΠΣ ( taxis ) , χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οι κωδικοί ΓΓΠΣ ( taxis ) του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά το νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα που έχει καταχωριστεί στο Πληροφοριακό Σύστημα Myschool .

Επίσης, στην περίπτωση κατά την οποία οι αιτούντες/αιτούσες κηδεμόνες ή ενήλικοι/ες μαθητές/τριες δεν διαθέτουν κωδικούς ΓΓΠΣ ( taxis ) οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα.




Total
0
Shares
Previous Article

«Κινητικότητα για σπουδές & Πρακτική άσκηση» Erasmus+»

Next Article

22 Μαϊου: Ημέρα Τοπικού Περιβάλλοντος

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…