Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δύσκολη η έξοδος για την ΑΕ Μουζακίου…Γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στους «πράσινους»

aemouzakiou logo

Άρης Καρδίτσας – ΑΕ Μουζακίου

Ντέρμπι στη Συνοικία Αγίας Παρασκευής με τον Άρη Καρδίτσας  να υποδέχεται την ΑΕ Μουζακίου στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής το Σάββατο (21/12) και με το πέρας του αγώνα, πέφτουν τίτλοι τέλος για τα παιχνίδια της Μουζακιώτικης ομάδας (όπως και όλων των ομάδων) στην Α1 ΕΠΣΚ..Επόμενο ραντεβού…το 2020.

Ματσάρα στην Αγία Παρασκευή και μια δύσκολη έξοδος για τους κιτρινόμαυρους.

Ο Άρης έχει το πλεονέκτημα την έδρας.Για να πάρει θετικό αποτέλεσμα πρέπει να ισχυροποιήσει αυτό το αβαντάζ και να βρει τρόπο να αναχαιτίσει την επιθετική τριπλέτα των κιτρινόμαυρων.

Όσων αφορά την ΑΕ Μ σε επικοινωνία μας με τον τεχνικό της ομάδας Παναγιώτη Ταμπάκο, ο έμπειρος Κόουτς είπε χαρακτηριστικά:

«Κάνουμε πρωταθλητισμό  πάμε φυσικά για τη νίκη και πρέπει να υποσκελίσουμε δύο σημαντικές δυσκολίες που προέκυψαν.Η απουσία του Σέφη Πουρνάρα και οι «αμφίβολοι» λόγω μικροτραυματισμών, Μαυρομμάτης, Κίσσας και Γάτσιος είναι το ένα σκέλος του προβλήματος που πρέπει να διαχειριστούμε.Το άλλο είναι το…μικρό και κακό γήπεδο στο οποίο θα αγωνιστούμε.’Ομως έχουμε μάθει στα δύσκολα και θα αντιμετωπίσουμε και αυτή την αναμέτρηση με τη δέουσα προσοχή διεκδικώντας το τρίποντο για να κλείσουμε όμορφα τη φετινή χρονιά»!

ΠΑΣ Αργιθέας – ΑΟ Μαγούλας

Νέο αίμα στην κατηγορία  …Γείτονες οι έδρες τους…Πράσινοι και οι δυο! Θα γίνει καλό παιχνίδι το …μυριζόμαστε!

Με τρεις βαθμούς ανάσα από την κορυφή το σύνολο του Σάκη Παλάντζα μέχρι στιγμής απέδειξε πως …ήρθε για να μείνει!Κυνηγούν το τρίποντο,είναι στην έδρα τους βασιλιάδες και με τη συνοχή που τους διέπει μάλλον θα κλείσουν τη χρονιά με μια πλούσια συγκομιδή βαθμών.

Το τιμ του Κώστα Νταβουλιάκου βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και  με ένα παιχνίδι λιγότερο και γνωρίζει καλά πως έχει μπροστά του μια δύσκολη αναμέτρηση.

Και τα  δύο συγκροτήματα θα παλέψουν για το τρίποντο με ότι σύνθεση έχει να παρατάξει το ένα απέναντι στο άλλο.  Η Πράσινη αναμέτρηση   προβλέπεται να παράξει…. ωραίο ποδόσφαιρο!!!

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
magemeno dasos1 1

Η αναζήτηση του Χαμένου Ονείρου στο Μαγεμένο Δάσος

Next Article
Κοίμηση της Θεοτόκου Μουζακίου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών η Αλεξάνδρα Μαχά