Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δύσκολη αποστολή το Σάββατο στο Αιγάλεω για τον ΑΣΚαρδίτσας

 

Δύσκολη αποστολή το Σάββατο στο Αιγάλεω

Ένα πολύ απαιτητικό ματς περιμένει τον Α.Σ.Κ. το Σάββατο, καθώς στις 5 μ.μ. στο κλειστό «Στ.Βενέτης» στο Αιγάλεω, θα αντιμετωπίσει το Διαγόρα Δρυοπιδέων για την 4η αγωνιστική της Α2 Εθνικής. Η ομάδα της Αθήνας, είναι από τις πλέον ισχυρές του πρωταθλήματος, έχοντας στο ρόστερ της πολύ ικανούς και έμπειρους παίκτες, αλλά και πληρότητα σε όλες τις γραμμές. Απέναντι σε μια ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, ο Α.Σ.Κ. θέλει να σταθεί ανταγωνιστικά και να διεκδικήσει τη νίκη. Μετά την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ιπποκράτη, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν στο δρόμο των επιτυχιών, γνωρίζοντας πάντως τις δυσκολίες του αγώνα αλλά και την ισχύ του αντιπάλου. Μέσα στην εβδομάδα, τα προβλήματα τραυματισμών δεν έλειψαν με τους Γράβα και Παπαδόπουλο να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα, όμως ο Γιάννης Τζήμας περιμένει να έχει στο Αιγάλεω όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η ομάδα έχει προγραμματίσει την τελευταία της προπόνηση την Παρασκευή στην Καρδίτσα και στη συνέχεια, η αποστολή αναχωρεί για την Αθήνα. Διαιτητές του αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο κλειστό του Αιγάλεω, οι κ.κ. Μαλαμάς, Δημόπουλος και Δαρλαμήτος.

Το Ιατρικό Πολυδιαγνωστικό Εργαστήριο EUROMEDICA Καρδίτσας στηρίζει την ομάδα μας

EUROMEDICA και Α.Σ.Κ. προχωρούν μαζί

Στο Ιατρικό Πολυδιαγνωστικό Εργαστήριο EUROMEDICA Καρδίτσας βρέθηκε την Παρασκευή η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ και δώρισε στο προσωπικό μια εμφάνιση της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών. Το διαγνωστικό κέντρο της πόλης μας έχει αναλάβει την παρακολούθηση των αθλητών με εξειδικευμένες εξετάσεις. Άλλωστε, το εργαστήριο EUROMEDICA Καρδίτσας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής ποιότητας και στελεχωμένο με ικανό και έμπειρο ιατρικό προσωπικό και μπορεί να ανταποκριθεί με συνέπεια και ταχύτητα στις ανάγκες των ασθενών.

Ευχαριστούμε θερμά την υπεύθυνη του Εργαστηρίου κα Χριστίνα Τζιαφάλια, καθώς και το προσωπικό για την εξαιρετική φροντίδα και εξυπηρέτηση.

ASK Euromedica 2

ASK Euromedica 3




Total
0
Shares
Previous Article

ΚΕΑ Οκτωβρίου: Ξεκίνησε η πληρωμή για το Κοινωνικό Εισόδημα

Next Article

Με 7 βρεφονηπιοκόμους της Μαθητείας Αποφοίτων ΕΠΑΛ ενισχύονται οι παιδικοί σταθμοί στο Δήμο Πύλης

Related Posts