Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δύο συλλήψεις στην Καλαμπάκα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Καλαμπάκα, κατηγορούμενα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν περίπου (80) γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης

Συνελήφθησαν, σήμερα (27-02-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 32χρονος ημεδαπός και ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, οι δράστες κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους (79,1) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.


Σύλληψη τριών ημεδαπών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της αντίστασης

Συνελήφθησαν στις 24-02-2017 το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 19, 24 και 25 ετών, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, κατελήφθησαν να κατέχουν (26) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, ο 24χρονος κατά την σύλληψη του αντιστάθηκε, απωθώντας με τα χέρια του, έναν από τους αστυνομικούς.


Σύλληψη ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθη στις 24-02-2017 το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, κατελήφθη να κατέχει κοσμήματα και χρυσαφικά, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Τα προαναφερόμενα αντικείμενα κατασχέθηκαν, προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευση τους.




Total
0
Shares
Previous Article

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στο αποκριάτικο πάρτυ στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου

Next Article

Φαρκαδόνα: Συνελήφθη 49χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας