Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δύο συλλήψεις στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας για κλοπές

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, κατηγορούμενοι για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της παράβασης των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών

Επιπλέον, αναζητούνται για να συλληφθούν δύο ακόμη συνεργοί τους

Συνελήφθησαν χθες (19-12-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Καρδίτσας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της παράβασης των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Επιπλέον, αναζητούνται για να συλληφθούν για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής δύο ακόμη συνεργοί τους, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δύο συλληφθέντες μαζί με τους συνεργούς τους, τις νυχτερινές ώρες (18/19-12-2016) διέρρηξαν δύο οικίες ημεδαπών στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από τις οποίες αφαίρεσαν τρία όπλα αντίκες, κοσμήματα, τρία κινητά τηλέφωνα και διάφορα εργαλεία και άλλα αντικείμενα.

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένη αγροτική αποθήκη, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους.

Επιπλέον, στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 8 εκατοστών, ενώ στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Καρδίτσας, προκειμένου να διακριβωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.




Total
0
Shares
Previous Article

Εκλογές στο Σύλλογο των Απανταχού Μουζακιωτών Αθήνας «Ο ΓΟΜΦΕΥΣ»

Next Article

Πετιμέζι από φιρίκια Π.Ο.Π. Πηλίου

Related Posts

paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…