Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δύναμη Ανανέωσης: Ο Δ. Σοφάδων διοικείται από «ομάδα έργου»;

Τους «λαλίστατους» συνεργάτες του δημάρχου επιστράτευσε η δημοτική αρχή για τα πολιτικά ζητήματα που έβαλε η παράταξή μας σχετικά με το νέο δάνειο των 2,5 εκ. ευρώ που προωθεί για να αντικαταστήσει τις λάμπες φωτισμού με λαμπτήρες LED υπονομεύοντας το χρηματοδοτικό μέλλον του Δήμου. Μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλεί η εικόνα μιας δημοτικής αρχής που διαρκώς κρύβεται όταν πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Τελικά ο Δ. Σοφάδων διοικείται από «ομάδα έργου»;

Γιατί απαξιώνει και περιφρονεί κατ’ αυτόν τον τρόπο τους δημότες; Δεν έχει λόγο; Δεν γνωρίζει το θέμα; Ή μήπως πρόκειται, πολύ απλά, για παντελή ανικανότητα; Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί η απόλυτη σιωπή της δημοτικής αρχής; Μήπως πρόκειται για ένα ακόμα δείγμα μιας ανήμπορης διοίκησης να διαχειριστεί ζητήματα που υποθηκεύουν το μέλλον του Δήμου αλλά και να αντιληφθεί τις συνέπειες των αποφάσεών της; Εκτός κι αν οι αποφάσεις δεν είναι δικές της αλλά των… «ομάδων έργου» ή άλλων συνεργατών, «ειδικών ή εξωτερικών»…!!!

Ασκώντας τα καθήκοντα που μας ανέθεσαν οι δημότες θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε και να προωθούμε όλα εκείνα που θεωρούμε ότι είναι ωφέλιμα για τον τόπο όπου γεννηθήκαμε, ζούμε και εργαζόμαστε. Στα πλαίσια αυτών των καθηκόντων μας καλούμαστε μεταξύ των άλλων να κρίνουμε τη δημοτική αρχή και όχι τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο συνεργάτες της (μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου, ειδικούς, εξωτερικούς κλπ).

Δεν θα ακολουθήσουμε τη θεσμική κατρακύλα της δημοτικής αρχής σε μια άσκοπη αντιπαράθεση με ανεύθυνους παραβλέποντας το ουσιαστικό νόημα του θέματος που δεν είναι άλλο την επικίνδυνη υπερχρέωση του Δήμου που προκαλούν οι υπεύθυνοι.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Μειοψηφίας του Δ. Σοφάδων

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΗΣ ΚΑΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΙΑΡΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

ΦΩΤΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΛΟΥΤΣΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Κώστας Τσιάρας: Αβέβαιο μέλλον για την μονιμοποίηση των Πυροσβεστών πενταετούς υποχρεώσεις

Next Article

Την πίτα τους έκοψαν τα Κ.Α.Π.Η. Μουριάς και Πηγής

Related Posts