Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δωρεά από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας

nosokomeio karditsas

Δωρεά από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Η χώρα μας αλλά και όλος ο πλανήτης βιώνουν μια άνευ προηγουμένου υγειονομική κρίση. Η ανθρωπότητα απειλείται από έναν αόρατο εχθρό. Μέσα σε αυτόν τον πόλεμο το υγειονομικό σύστημα της χώρας μας δοκιμάζεται και οι αντοχές του θα φθάσουν στα όρια τους τις επόμενες ημέρες. Είναι ώρα λοιπόν να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Εθνικό Σύστημα Υγείας, για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που θα προκύψουν.

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο τόπος μας, ήταν παρούσα.

Έτσι και τώρα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ασύμμετρη απειλή που βιώνουμε, η Τράπεζα του τόπου μας είναι και πάλι παρούσα. Έμπρακτα στηρίζει το υγειονομικό σύστημα του Νομού μας. Είναι δίπλα στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Τους δίνει εφόδια να πολεμήσουν τον αόρατο εχθρό.

Το ΔΣ της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου 2020 αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τον αγώνα για την καταπολέμηση της πανδημίας του ιού COVID-19, προχωρώντας στη δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας σύγχρονου τεχνολογικού και επιστημονικού εξοπλισμού, υλικού προστασίας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και απολύμανσης των χώρων, όπως ενδεικτικά:

Αναπνευστήρες

Σπειρόμετρα

Προσωπίδες προστασίας

Φίλτρα με επιστόμιο

Σετ θετικής πίεσης

Υλικά απολύμανσης

Θεωρούμε ότι αυτό είναι ελάχιστο δείγμα τιμής και ανταπόδοσης στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και στο διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, οι οποίοι μάχονται αυτή τη στιγμή για όλους εμάς, για την υγεία όλων μας.

Καλούμε όλους τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού.

Καλούμε τα μέλη και τους πελάτες μας, να χρησιμοποιούν τις σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της τράπεζάς μας (web banking, mobile banking, ATM) έτσι ώστε να κάνουν τις συναλλαγές τους εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μένουμε σπίτι, προφυλάσσουμε την υγεία μας, προστατεύουμε τους αγαπημένους μας.

Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας Συν.Π.Ε.




Total
0
Shares
Previous Article
loimos Athina

ΛΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Βίοι παράλληλοι

Next Article
PARALIA MESOLOGI

Telegraph: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός μετά την κρίση του κορονοϊού