Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δυνατή κόντρα με Ψυχικό για τον ΑΣ Καρδίτσας

 

Το φορμαρισμένο Ψυχικό υποδέχεται το Σάββατο (5 μ.μ.) ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ 

Δυνατή κόντρα με Ψυχικό

Με το μυαλό στο ματς του Σαββάτου, προετοιμάζονται στον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ. Ο εντός έδρας αγώνας απέναντι στο Ψυχικό, είναι μια ακόμη απαιτητική πρόκληση για τους «κυανόλευκους», που το απόγευμα του Σαββάτου στις 5 μ.μ. θα βρουν απέναντί τους, μια έμπειρη και φορμαρισμένη ομάδα, την Α.Ε.Ψυχικού.

Η ομάδα των βόρειων προαστίων της Αθήνας, είναι από τις πλέον κλασικές της κατηγορίας, με τον μακροβιότερο προπονητή, αφού ο Γιώργος Ρεμεντέλας έχει πάνω από δυο δεκαετίες στον πάγκο της ομάδας και είναι εκείνος που την οδήγησε από τις τοπικές κατηγορίες σταδιακά στην Α2 Εθνική. Από το 2013, η Α.Ε.Ψυχικού συμμετέχει ανελλιπώς στην Α2, έχοντας καταγράψει σημαντικές πορείες τα τελευταία έξι χρόνια. Φέτος, δημιούργησε ένα ρόστερ που συνδυάζει εμπειρία και ταλέντο, με παίκτες με πολλές παραστάσεις στην Α2, αλλά και νέους αθλητές που μοιάζουν διψασμένοι για τη διάκριση. Ο Νίκος Παπανικολάου και ο Αντώνης Μάντζαρης, αφού πέρυσι πανηγύρισαν την άνοδο στην Α1 με Χολαργό και Περιστέρι αντίστοιχα, φέτος μετακόμισαν στο Ψυχικό, δίνοντας εμπειρία και προσωπικότητα, μαζί με τον Παπαντωνάκο, επίσης πέρυσι παίκτη του Χολαργού. Ο Εσθονός διεθνής γκαρντ Μάρτιν Παασόγια, μαζί με τον 19χρονο Νίκο Αρσενόπουλο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, συνθέτουν ένα ισχυρό δίδυμο, στο οποίο δίνουν βοήθειες και οι Παναγιωταράς και Μπασδέκης, στις θέσεις των φόργουορντ οι Ιορδάνου και Παπαδημητρίου προσφέρουν πολλά πίσω από τον Μάντζαρη, ενώ κοντά στο καλάθι, ο Ντιαλό και ο Θεοδώρου έχουν κρίσιμο ρόλο, συμπληρώνοντας τους Παπανικολάου και Παπαντωνάκο.

Στον Α.Σ.Κ. έχουν ρίξει το βάρος της προετοιμασίας στον αγώνα που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, με το Γιάννη Τζήμα να προβληματίζεται για την κατάσταση στην οποία θα βρεθούν βασικοί παίκτες. Η εβδομάδα της προετοιμασίας ήταν δύσκολη με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών και η συμμετοχή βασικών αθλητών θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Όπως κι αν έχει, η ομάδα έχει το βάθος να καλύψει τις απουσίες, αλλά και τη διάθεση να παλέψει το Σάββατο για τη νίκη, απέναντι σε έναν ισχυρό και φορμαρισμένο αντίπαλο. Επίσης, όλοι στον Α.Σ.Κ. ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου, που δίνει επιπλέον ώθηση και δύναμη στην ομάδα.

Διαιτητική τριάδα στο ματς του Σαββάτου που θα ξεκινήσει στο κλειστό της πόλης μας στις 5 μ.μ., οι Πουρσανίδης, Ευφραιμίδης, Ταρενίδης Κ.




Total
0
Shares
Previous Article

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Τορίνο

Next Article

«ΦιλόΔημος»: 132 εκατ. ευρώ για 43 νέα έργα Ύδρευσης και Αποχέτευσης

Related Posts