Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δρακότρυπα: Παράδειγμα εθελοντισμού και έμπρακτης αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς!

Τεράστια η ανταπόκριση του κόσμου της Δρακότρυπας για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρουχισμός, κουβέρτες) ώστε να αποσταλούν στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την πρόσφατη θεομηνία στην Μάνδρα Αττικής.

Μετά την έκκληση του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δρακότρυπας “Η Ανάπλαση” για συγκέντρωση πρώτων ειδών μέσω της δράσης που ανακοίνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, πλήθος κόσμου, απο το υστέρημά του, άρχισε να φέρνει πράγματα στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Κουβέρτες, ρούχα, παπούτσια, ζακέτες, σαμπουάν, σαπούνια, πάνες, παιδικά παιχνίδια αλλά και τρόφιμα όπως γάλατα, ζυμαρικά και όσπρια ανάμεσα στα είδη που με δυσκολία χώρεσαν στα 2 Ι.Χ. αυτοκίνητα με τα οποία τα μεταφέραμε στα γραφεία της Ένωσης στην Καρδίτσα.

Ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι την δράση του Συλλόγου μας ενίσχυσε και κόσμος από το Μουζάκι.

Εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε το πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου, Ηλία Σερίφη, που διευκόλυνε την μεταφορά των ειδών με την προσωρινή αποθήκευσή τους στο χώρο της επιχείρησής του.

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά σε όλους όσους έδειξαν και απέδειξαν ότι ένα τόσο μικρό χωριό όπως η Δρακότρυπα μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα εθελοντισμού και έμπρακτης αλληλεγγύης!

plimiropatheis27112017a

plimiropatheis27112017




Total
0
Shares
Previous Article

Ο μελλοντικός προγραμματισμός για την τριετία 2017/2020 της παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών

Next Article

ΙΑΣΙΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ‘Ένα πρότυπο κέντρο αποκατάστασης δίπλα μας, προσιτό σε όλους.