Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δοκιμασία για Α.Σ.Κ. στον Αμύντα

Δοκιμασία για Α.Σ.Κ. στον Αμύντα

 

Στον Υμηττό απέναντι στον Αμύντα αγωνίζεται ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που στις 5 μ.μ. στο κλειστό του Υμηττού αντιμετωπίζει τον Αμύντα. Μια απαιτητική αναμέτρηση, απέναντι σε μια από τις πιο συμπαγείς και σκληρές ομάδες της κατηγορίας, που θα έχει επίσης και το πλεονέκτημα της έδρας.

Η νίκη απέναντι στο Διαγόρα το περασμένο Σάββατο βελτίωσε τη βαθμολογική θέση της ομάδας και τόνωσε την ψυχολογία της, ενόψει ενός πολύ απαιτητικού αγώνα. Το θετικό για το Γιάννη Τζήμα και τους συνεργάτες του, είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και η ομάδα μετά τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής, θα αναχωρήσει για την Αθήνα, προετοιμαζόμενη για τον αγώνα του Σαββάτου. Διαιτητές της αναμέτρησης, οι Παντελίδης, Βαρδάλος και Ρίζος.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου ο χορός του Α.Σ.Κ.

Τον ετήσιο χορό του διοργανώνει ο Α.Σ.Κ. την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο κέντρο «Κέντια». Ο σύλλογος της πόλης μας, φιλοδοξεί να προσφέρει μια βραδιά με κέφι, χορό και εκπλήξεις, φέρνοντας κοντά τους φίλους της ομάδας. Τη διασκέδαση θα αναλάβει με το ζωντανό πρόγραμμά του ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Σκούφας, μαζί με τους μουσικούς και τους συνεργάτες του.

Ο χορός, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για διασκέδαση, χορό και τραγούδι, αλλά και παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να την ενισχύσουν οικονομικά. Σημειώνουμε πως οι προσκλήσεις για την εκδήλωση, διατίθενται από τα μέλη της διοίκησης, αλλά και καθημερινά 7-9 μ.μ. από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο).

Πρώτοι και αήττητοι οι Παίδες, ξεκινούν τα πλέι οφ

Η παιδική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ολοκλήρωσε πρώτη και αήττητη την κανονική διάρκεια του παιδικού πρωταθλήματος και πλέον ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ. Έτσι, το Σάββατο στις 3 μ.μ. στους Σοφάδες, ο Α.Σ.Κ. αντιμετωπίζει στην προημιτελική φάση των πλέι οφ το Γ.Σ.Σοφάδων. Η ομάδα του Γιάννη Χασιώτη διεκδικεί την πρόκριση και τελικά, την κατάκτηση του τίτλου για το ν.Καρδίτσας.

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ




Total
0
Shares
Previous Article
Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μαρίας-Μαριάννας Ζιάκα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μαρίας - Μαριάννας Ζιάκα

Next Article
nosokomeio karditsas

Νέος εξοπλισμός για το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας μέσω ΕΣΠΑ