Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δοκιμάζεται στο Μαρούσι ο ΑΣΚαρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Δύσκολο εκτός έδρας ματς περιμένει τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ που αντιμετωπίζει το Γ.Σ.Αμαρουσίου

Δοκιμασία στο Μαρούσι

Ένα πολύ καθοριστικό όσο και δύσκολο ματς έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, καθώς το Σάββατο στις 6 μ.μ. αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Μαρούσι, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών.

Για τον Α.Σ.Κ. το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία, καθώς δε θέλει να χάσει έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα και όλοι στην ομάδα, ξέρουν ότι σε κάθε αγώνα εντός κι εκτός έδρας, πρέπει να κυνηγούν τη νίκη. Η ομάδα προετοιμάζεται από τη Δευτέρα για το ματς του Σαββάτου, στο οποίο είναι πιθανό να συμμετέχει για πρώτη φορά και ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας από τραυματισμό, αλλά ήδη έχει μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Το έργο του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ δεν είναι εύκολο, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας, μια ομάδα με μεγάλη παράδοση στον ελληνικό αθλητισμό. Ο Γ.Σ.Αμαρουσίου, είναι ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους της χώρας μας, μετρώντας 121 χρόνια ζωής, αφού ιδρύθηκε το 1896 και είναι ο τέταρτος παλαιότερος σύλλογος στην Ελλάδα ! Η ομάδα μπάσκετ, δημιουργήθηκε το 1950 και έχει να παρουσιάσει μεγάλες επιτυχίες, με κορυφαία την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα το 2001, στον τελικό της Βαρσοβίας με αντίπαλο τη Σαλόν.

Μετά από μια περίοδο κρίσης, ο Γ.Σ.Αμαρουσίου βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, καθώς ανέβηκε πέρυσι στην Α2 Εθνική, επιστρέφοντας στην πρώτη γραμμή του ελληνικού μπάσκετ. Προπονητής της ομάδας ο Κώστας Κεραμιδάς, ο οποίος προέρχεται από τη μεγαλύτερη επιτυχία του γυναικείου μπάσκετ της χώρας μας, καθώς ήταν ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών στην κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρόσφατο Ευρομπάσκετ.

Το Μαρούσι διαθέτει ένα δουλεμένο και συμπαγές σύνολο, με έμπειρους αθλητές, που ήδη μετρά μια νίκη στο πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα με τον Αρκαδικό εντός έδρας.

Πρεμιέρα για την ομάδα Νέων στην Α2 ΕΣΚΑΘ

Στα «βαθιά» ρίχνεται και η ομάδα Νέων του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που την Κυριακή στις 4 μ.μ. στο κλειστό, υποδέχεται τον Άγιο Νέστορα. Η ομάδα νέων του Α.Σ.Κ. που σα βάση της έχει την παιδική ομάδα του συλλόγου, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ανδρών της Α2 Θεσσαλίας, μιας και πέρυσι πήρε το εισιτήριο ανόδου. Σίγουρα, πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές, προκειμένου να πάρουν αγωνιστικές εμπειρίες και να συμμετέχουν σε ένα γεμάτο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με αντιπάλους ομάδες ανδρών. Πρεμιέρα λοιπόν την Κυριακή και για την ομάδα Νέων του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που απαρτίζεται αποκλειστικά από νέους αθλητές.




Total
0
Shares
Previous Article

Τρίτο βραβείο στην ενότητα «ΤΠΕ & Διακυβέρνηση» για το Δήμο Σοφάδων

Next Article

Συνάντηση Στουρνάρα – Στασινού στην ΤτΕ για τον ενιαίο ψηφιακό χάρτη