Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δοκιμάζεται στην Τρίπολη ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Με Μύτικα Λάρισας την Κυριακή οι Νέοι

Εκτός έδρας με τον Αρκαδικό αγωνίζεται ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Δοκιμασία στην Τρίπολη

Ένα πολύ δύσκολο όσο και σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά της η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, η οποία αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στην Τρίπολη, την ομάδα του Αρκαδικού. Για τον Α.Σ.Κ. το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς στα προηγούμενα δυο εκτός έδρας ματς, η ομάδα δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο και γνώρισε ισάριθμες ήττες. Απέναντι στους Αρκάδες, οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν για τη νίκη, που θα βελτιώσει τη βαθμολογική θέση της ομάδας. Από την άλλη μεριά, ο Αρκαδικός ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα της Α2 λόγω και των πολλών τραυματισμών που αντιμετώπισε η ομάδα της Πελοποννήσου. Όμως, οι τραυματίες έχουν επιστρέψει και ο Αρκαδικός από τη μεριά του, θα προσπαθήσει για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη μεριά, ο Λευτέρης Καλογήρου και ο Κώστας Κομποδιέτας έχουν λευκό απουσιολόγιο και περιμένουν από τους παίκτες της ομάδας να εμφανίσουν βελτιωμένη εικόνα στον αγώνα. Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής για την Τρίπολη, όπου το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Α2 Εθνικής. Διαιτητές του αγώνα έχει οριστεί η τριάδα των κυρίων Τσώνου, Κωνσταντινόπουλου και Θεοδωρόπουλου.

Δίκτυο εθελοντών από τον Α.Σ.Κ.

Στη δημιουργία δικτύου εθελοντών προχωρά ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, με μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία, που σαν στόχο έχει τη συμμετοχή φίλων της ομάδας και την ανάπτυξη κοινών δράσεων για τον αθλητισμό αλλά και την κοινωνία.

Ο Α.Σ.Κ. είναι ένας αθλητικός οργανισμός ανοικτός σε όλους, στηρίζεται στην Καρδίτσα και αντλεί δύναμη από την τοπική κοινωνία. Έτσι λοιπόν, η δημιουργία δικτύου εθελοντών, θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους φίλους της ομάδας επιθυμούν, να έχουν ενεργό ρόλο στο σωματείο και ταυτόχρονα, να οργανώσουν δράσεις που δε θα περιορίζονται εντός γηπέδων, αλλά θα αφορούν όλες τις πλευρές της κοινωνίας μας. Αθλητικές εκδηλώσεις, κοινωνικές δράσεις για τη στήριξη όσων έχουν ανάγκη, πρωτοβουλίες για τη νεολαία και τον πολιτισμό, είναι μόνο μερικές από τις προτεραιότητες του δικτύου εθελοντών που δημιουργείται και θα δώσει νέα πνοή, αλλά και νέο πρόσωπο στο αθλητικό κίνημα της περιοχής μας. Στις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και η διαδικασία συμμετοχής όσων φίλων της ομάδας ενδιαφέρονται.

Με Μύτικα Λάρισας την Κυριακή οι Νέοι

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ ανδρών για την ομάδα Νέων του Α.Σ.Καρδίτσας. Την Κυριακή, η ομάδα του Γιάννη Χασιώτη αντιμετωπίζει στις 6 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, το Μύτικα Λάρισας για την 4η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΘ.




Total
0
Shares
Previous Article

Χ Μotor Festival: Οι Super ήρωες οδηγοί ενάντια στα… ξωτικά

Next Article

Eυρεία Σύσκεψη στο Δημαρχείο Πύλης με θέμα «ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ»