Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Διπλή» διάκριση του νερού Θεόνη στο διεθνές Monde Selection 2017!

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη κατέκτησε διπλή διάκριση στα διεθνή Βραβεία Monde Selection 2017. Σε συνέχεια του Χρυσού Βραβείου Ποιότητας στον ίδιο σημαντικό διαγωνισμό, το νερό Θεόνη απέσπασε και τον τιμητικό τίτλο International High Quality Trophy, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα στις 29 Μαΐου.

Το International High Quality Trophy 2017 είναι η 12η σε σειρά διεθνής διάκριση του νερού Θεόνη και αποτελεί επιβράβευση για την κατάκτηση τριών Χρυσών Βραβείων ανώτερης ποιότητας, επί τρία συνεχή έτη. Ο διαγωνισμός που πραγματοποιείται από το 1961 διοργανώνεται από το International Institute for Quality Selections, με έδρα τις Βρυξέλλες, και αποτελεί έναν από τους πιο φημισμένους διαγωνισμούς στην αναγνώριση της ανώτερης ποιότητας προϊόντων σε διεθνές επίπεδο.

Theoni MondeSelectionTrophy 2017 12

Theoni MondeSelectionTrophy 2017 8

Theoni MondeSelectionTrophy 2017 14


Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμου επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: annie@theoniwater.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Εκδήλωση του Δήμου Πύλης για την 74η Επέτειο της Μάχης της Πόρτας

Next Article

Ποντιακό γλέντι στα Τρίκαλα από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών ν. Τρικάλων

Related Posts