Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

“Δικαίωμα στο όνειρο” για τον Α.Σ.Κ.

Με το πολύ σημαντικό «διπλό» στο Αγρίνιο ο Α.Σ.Κ. συνεχίζει δυναμικά να…Κυνηγά το όνειρο

Μια πολύ σημαντική και εμφατική νίκη, πέτυχε ο Α.Σ.Καρδίτσας που πέρασε από το Αγρίνιο με σκορ 60-74. Μια απόλυτα δίκαιη και καθαρή νίκη, που δίνει στην ομάδα της πόλης μας, το δικαίωμα να… κυνηγά το όνειρο, ακόμη πιο δυναμικά.

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ο Α.Σ.Κ. είχε όλες τις απαντήσεις σε όποιο πρόβλημα έβαλαν οι γηπεδούχοι. Με πολλή συγκέντρωση στην άμυνα και με λύσεις στην επίθεση κοντά και μακριά από το καλάθι, οι «κυανόλευκοι» έδειξαν από την αρχή αποφασισμένοι για το ροζ φύλλο αγώνα.

Μετά το αρχικό 3-0, ο Α.Σ.Κ. πήρε κεφάλι στο σκορ και δεν έχασε το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Η πρώτη περίοδος έληξε με 11-19, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Α.Ο. Αγρινίου προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά και πάλι ο Α.Σ.Κ. βρήκε λύσεις και έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 26-38, με φόλοου-κάρφωμα του Καμαριώτη με την εκπνοή.

Στην επανάληψη, παρά το γεγονός ότι είχε βασικούς του παίκτες φορτωμένους με φάουλ, ο Α.Σ.Κ. άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και στο 30’ το σκορ ήταν 45-54. Στις αρχές της τελευταίας περιόδου, οι «κυανόλευκοι» πήραν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ και με +20 (σκορ 50-71), για να διαμορφωθεί στα τελευταία λεπτά το τελικό 60-74.

Η νίκη αυτή, είναι η 18η στο πρωτάθλημα για τον Α.Σ.Καρδίτσας που παραμένει στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ισόβαθμος με τον Ερμή Αγιάς. Ο Α.Σ.Κ. συνεχίζει να κυνηγά το καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας πίστη στις δυνάμεις του, αλλά και προσήλωση στο στόχο, αφού βλέπει κάθε παιχνίδι σαν… τελικό.

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Σ.Καρδίτσας

Μετά τον αγώνα της Κυριακής, το Δ.Σ. του Α.Σ.Καρδίτσας κάνει την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας, βρέθηκε σύσσωμη στο πλευρό της ομάδας στο Αγρίνιο και είναι υποχρέωσή της να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Α.Ο. Αγρινίου κ. Γερμανό για τη φιλοξενία, αλλά και τη μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αγρινίου και δημιούργησαν μια άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα. Επίσης, πολλές ευχαριστίες και προς την Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου, για τη μέριμνά της σε ότι αφορά τη συνοδεία και διευκόλυνση της αποστολής του Α.Σ.Κ.

Τέλος, συγχαίρει τους (αξιολογημένους Α1) διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Σταύρο και Κων/νο Ταρενίδη του Συνδέσμου Κεντρικής Μακεδονίας για την απόδοση και τη στάση τους, κάτι που θεωρούμε πως αναγνωρίζεται από όλους όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα της Κυριακής».

Την Κυριακή με Χ.Τρικούπη Μεσολογγίου

Μια ακόμη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Α.Σ.Κ., αυτή τη φορά όμως στην Καρδίτσα. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται στις 5 μ.μ. στο κλειστό το Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, σε ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια.

agrinio ask 2a

agrinio ask 5

agrinio ask 4




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Εζιούκου γιορτάζει την παραμονή των Τρίκαλα BC Aries με "καγκέλια" !!!

Next Article

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στους Σοφάδες

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…