Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διδακτική Επίσκεψη της Β΄ Λυκείου του ΓΕΛ Μουζακίου στη Βουλή των Ελλήνων

Την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018 η Β΄ τάξη του ΓΕΛ Μουζακίου πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στην Αθήνα, όπου επισκέφτηκαν το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων και τη Βουλή των Ελλήνων.

Οι μαθητές/-τριες μαζί με τρεις συνοδούς αναχώρησαν από το Μουζάκι με πρώτο προορισμό το Μουσείο Ψευδαισθήσεων. Η περιήγηση στο μουσείο, το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ενθουσίασε τους μαθητές/-τριες  με τα ευφάνταστα τρικ, τις αίθουσες που δημιουργούσαν ψευδαισθήσεις, τις σπαζοκεφαλιές και φυσικά τη φιλοξενία στους χώρους του.

Στη συνέχεια, στην προγραμματισμένη επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων οι μαθητές/-τριες ενημερώθηκαν για την ιστορία του κτηρίου και το έργο του κοινοβουλίου, φωτογραφήθηκαν στην εντυπωσιακή σκάλα που οδηγεί στην αίθουσα του Ελευθερίου Βενιζέλου, ξεναγήθηκαν στην αίθουσα της ολομέλειας, πληροφορήθηκαν για τη διαδικασία των συνεδριάσεων και τον τρόπο ψηφοφορίας και κάθισαν στα έδρανα των βουλευτών.

Γεμάτοι ικανοποίηση και πολλές εικόνες αναχώρησαν το απόγευμα για το Μουζάκι ολοκληρώνοντας την ημερήσια διδακτική τους επίσκεψη.




Total
0
Shares
Previous Article

«Ο δικός μας Μαραθώνιος»

Next Article

Βρέθηκαν κλειδιά στο Μουζάκι

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”