Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διανομή ακτινιδίων σε σχολεία του Δήμου Μουζακίου

       Σε διανομή 9 τόνων ακτινιδίων προχώρησε η ΔΗ.Κ.Ε. ΔΗ.Μ. συνεργαζόμενη με την Α΄βάθμια και τη Β’ βάθμια Σχολική Επιτροπή, σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Μουζακίου. Τα ακτινίδια διατέθηκαν από τον Α. Σ. Μελίκης Βεροίας δωρεάν, σύμφωνα με τον Καν.  ΕΕ 1369/15, για κάλυψη των ανθρωπιστικών δράσεων του Δήμου.

    Την ευθύνη για τη διανομή την είχε η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Φανή Τσιρογιάννη η οποία έκανε την παρακάτω δήλωση: « Η παραλαβή και η διανομή έγινε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου , μοιράζοντας 10 κιλά σε κάθε οικογένεια μαθητή. Στην πραγματοποίηση της προσπάθειας αυτής συνέβαλαν καθοριστικά οι υπάλληλοι και ο μηχανολογικός στόλος του Δήμου, γι΄ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Κουτσογιάννη που μας παραχώρησε όλο αυτό το δυναμικό.

      Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών κ.κ. Φροξυλιά και Καλλιώρα, καθώς και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων για την άμεση ανταπόκρισή τους.

       Η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. αποτελώντας το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, θα υλοποιεί πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες, που σκοπό έχουν τη βοήθεια για την οικονομική ενίσχυση των συνανθρώπων μας.»

Την ικανοποίησή του για την άριστη λειτουργία της ΔΗΚΕΔΗΜ εξέφρασε και ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός κάνοντας την παρακάτω δήλωση: «Συγχαίρω την πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Φανή Τσιρογιάννη, το Δ.Σ. της επιχείρησης και  το προσωπικό της για την άριστη δουλειά που κάνουν στον τομέα των κοινωνικών δράσεων. Ιδιαίτερα σ’ αυτή την κρίσιμη και πενιχρή περίοδο που διανύουμε είναι εξαιρετικά σημαντικό να σταθούμε στο πλευρό των αδύναμων και εχόντων ανάγκη βοήθειας συμπολιτών μας. Η κοινωφελής μας επιχείρηση χάρη στις άοκνες προσπάθειες της προέδρου της, του Δ.Σ. και του προσωπικού της κάνουν σοβαρή δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση βοηθώντας άπορους και αδύναμους δημότες μας»




Total
0
Shares
Previous Article

Κυκλοφόρησε το περιοδικό "Ελληνικό Πανόραμα", με αφιέρωμα στην λίμνη Πλαστήρα

Next Article

Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός με ηρωΐνη, χρυσές λίρες και μεγάλο χρηματικό ποσό

Related Posts