Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διανεμήθηκαν 6,5 τόνοι ροδάκινα σε άπορους και σχολεία του Δήμου Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 17/9 η διανομή ροδάκινων σε άπορους, εγγεγραμμένους στο Κοινωνικό Μητρώο Απόρων, δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας, καθώς και σε Κατόχους Καρτών Σίτισης που δεν είχαν πάρει φρούτα κατά τη διανομή που πραγματοποιήθηκε στο τέλος Αυγούστου.
Τα φρούτα διατέθηκαν στα πλαίσια προγράμματος που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και διανεμήθηκαν στους δικαιούχους κατοίκους του Δήμου Καρδίτσας μέσω της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης και της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης και Εμπορίου κ. Ορέστης Ψαχούλας παρευρέθηκε στον χώρο του πρώην 1ου Λυκείου Καρδίτσας (έναντι Παυσιλύπου), όπου έγινε διανομή των φρούτων παρουσία της αρμόδιας Αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης του Δήμου Καρδίτσας κ. Ελένης Αντωνίου, εκπροσώπου της Εκκλησίας, υπηρεσιακών παραγόντων και εθελοντών.

Οι ποσότητες φρούτων που περίσσεψαν, μετά την ολοκλήρωση της διανομής σε απόρους, διατέθηκαν σε μαθητές σχολείων του Δήμου Καρδίτσας και ειδικότερα στο 2ο Νηπιαγωγείο Καρδίτσας, το Νηπιαγωγείο Παλαιοκκλησίου, το 12ο και το 15ο Ολοήμερα Νηπιαγωγεία, το 2ο και 19ο Δημοτικά Σχολεία Καρδίτσας, το Ειδικό Σχολείο, το Θεοδωρίδειο Κέντρο Ορίζοντες και το Σχολείο Δια Βίου Μάθησης.

Η συνολική ποσότητα των φρούτων που διατέθηκαν ανέρχεται σε 6,5 τόνους περίπου, ενώ αξίζουν συγχαρητήρια στους εθελοντές που για μία ακόμα φορά βοήθησαν στη διανομή.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ο Δήμος Καρδίτσας και η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς στηρίζουν έμπρακτα τους συμπολίτες μας και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα από την κρίση.




Total
0
Shares
Previous Article

Τα πρώτα χρήματα του νέου ΕΣΠΑ 2014 - 2020 για τη στήριξη παιδιών αδυνάμων οικογενειών

Next Article

Στην Δέση ο δήμαρχος Πύλης κ. Μαράβας ανήμερα της εορτής του Αγίου Βησαρίωνα

Related Posts