Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διαγωνισμός στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018

 

Ο Δήμος Καρδίτσας θα βραβεύσει επιχειρήσεις ή επαγγελματίες που έχουν υιοθετήσει στην καθημερινή τους λειτουργία “φιλικές” λύσεις κινητικότητας  

Ο Δήμος Καρδίτσας θα συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας  από 16 – 22 Σεπτεμβρίου 2018. Ο κύριος στόχος του καθιερωμένου ευρωπαϊκού θεσμού για φέτος είναι να ενθαρρύνει τους πολίτες να δοκιμάσουν τις διάφορες λύσεις κινητικότητας που είναι διαθέσιμες στις πόλεις τους ή συνδυασμό τους και να διαψεύσει την ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι τα ιδιωτικά αυτοκίνητα είναι η μοναδική κατάλληλη επιλογή μετακίνησης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Καρδίτσας θα βραβεύσει επιχειρήσεις ή επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου και έχουν υιοθετήσει στην καθημερινή τους λειτουργία ή προβάλλουν-προωθούν τέτοιες λύσεις κινητικότητας (π.χ. χρήση ποδηλάτου για τις επαγγελματικές μετακινήσεις- μεταφορές τους, την εξυπηρέτηση των πελατών τους  κ.λ.π.)

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό παρακαλούνται να υποβάλουν μέχρι και την Παρασκευή 7/9/2018 σχετική αίτηση στο Πρωτόκολλο του Δήμου Καρδίτσας ( Αρτεσιανού 1, 2ος όροφος) με μια σύντομη περιγραφή της δράσης – πρακτικής τους. Η αξιολόγηση θα γίνει   από την Ομάδα Εργασίας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή16 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης των εκδηλώσεων του Δήμου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.




Total
0
Shares
Previous Article

Θερινός Κινηματογράφος Καρδίτσας: Mission: Impossible - Fallout

Next Article

Παυσιλυπούπολη βγαλμένη από τα παραμύθια...

Related Posts