Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διάλεξη του Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Σοφάδων

 

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία στις 3/12/2018 πραγματοποιήθηκε διάλεξη του Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Σοφάδων. Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την σημασία της άθλησης και γενικότερα για τους δρόμους αντοχής και τις δράσης του δρομικού κινήματος της πόλης μας. Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε λόγω της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία. Ο καθηγητής φυσικής αγωγής και μέλος του Συλλόγου Βογιατζής Ελευθέριος παρουσίασε τη διάλεξη και η μαραθωνοδρόμος Ελένη Ζιλφιγαρίδου και Χρήστος Μέγας που ήταν παρόντες μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τον μαραθώνιο δρόμο στους μαθητές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων κος Βησσαρίων Ζησόπουλος παρουσίασε δραστηριότητες του Συλλόγου για τα οφέλη του αθλητισμού στη σωματική και ψυχική υγεία. Επίσης προβλήθηκε οπτικό υλικό από τις δραστηριότητες του Συλλόγου πανελλαδικά και ακολούθησαν σε συνεργασία με τη γυμνάστρια του σχολείου κα Σπυριδούλα Γιαννέλου τρόποι προετοιμασίας για τα ολυμπιακά αθλήματα .

Ο Σύλλογος ευχαριστεί για την φιλοξενία την διευθύντρια του σχολείου κ. Κανούτα Μαρία καθώς και την κοινωνική λειτουργό κ. Καλογιάννη Χρύσα.

syllogos dromeon karditsas 1




Total
0
Shares
Previous Article

Ημερίδα του ΚΠΕ Μουζακίου με θέμα την Αιολική ενέργεια

Next Article

Συντάξεις Ιανουαρίου 2019 - Πότε θα καταβληθούν

Related Posts