Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δημότες της Πύλης στο Τουριστικό Συγκρότημα “ΣΙΘΩΝ”

Δημότες της Πύλης παραθέρισαν στην Μαγευτική Χαλκιδική σε πενταήμερη εκδρομή στο Τουριστικό Συγκρότημα “ΣΙΘΩΝ”

 

Ένα καταπληκτικό πενθήμερο πέρασαν οι εκδρομείς του Δήμου Πύλης συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Γεώργιο Τζιορτζιώτη,  στο  παραθεριστικό  Συγκρότημα  «ΣΙΘΩΝ» στην μαγευτική  τοποθεσία Μεταμόρφωση –Σιθωνία  Χαλκιδικής όπου έζησαν μοναδικές  στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

Εκεί τους υποδέχτηκε ο Σύμβουλος της Επιχείρησης  και  υπεύθυνος του προγράμματος  και συνδημότης  κ. Δημήτριος Τυράκης, όπου τους οδήγησε στον  χώρο του Συγκροτήματος.

Έπειτα από κάποια ώρα ξεκούρασης έκαναν το πρώτο μπάνιο σε μία θάλασσα λάδι και κάτω από ένα λαμπρό  ήλιο  κατάλληλο για ηλιοθεραπεία, με τις απαραίτητες προστασίες, σε μια οργανωμένη παραλία με ομπρέλες, ξαπλώστρες, μπαρ.

Το πρόγραμμα περιείχε φαγητό πρωί, μεσημέρι, βράδυ και περιηγήσεις στην γύρο περιοχή.

Συγκεκριμένα την επομένη ημέρα μετά  το βραδινό φαγητό οι Άνθρωποι του Δήμου Πύλης μεταβιβάστηκαν δωρεάν στο λεωφορειάκι της Επιχείρησης, και  μετέβησαν  στην Μεταμόρφωση σε ένα θαυμάσιο παραλιακό μέρος με πολύ τουρισμό, όπου απόλαυσαν τον καφέ ,το ποτό και περιηγήθηκαν για δύο ώρες περίπου με συνοδό τον κ. Τυράκη.

Η έκπληξη συνεχίστηκε το μεσημέρι της τρίτης ημέρας με τσιπροκατάνυξη εκτός προγράμματος στον εξωτερικό χώρο των κτιρίων διαμονής των παραθεριστών, όπου υπήρχαν νόστιμα εδέσματα και φυσικά εξελίχτηκε ένα μικρό γλέντι με χορό και τραγούδια.

Την παραμονή της αναχώρησης το παραπάνω γκρουπ  επισκέφθηκε το Μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ορμύλια, που ανήκει στο Άγιο Όρος στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Εκεί τους υποδέχτηκαν οι Μοναχές της παραπάνω Μονής όπου μια εξ’ αυτών τους  ενημέρωσε για το Ιστορικό της Μονής, χρονολογούμενο από το 1924  το έτος ίδρυσης και αυτήν την στιγμή υπάρχουν 110 Μοναχές και οι 90 περίπου είναι Τρικαλινές.

Φυσικά ψώνισαν αναμνηστικά δώρα από το εργαστήριο που υπήρχε στον αύλιο χώρο του Μοναστηριού.

Το τελευταίο  βράδυ στο Εστιατόριο του «ΣΙΘΩΝ»  ως είθισται  έγινε ένα πραγματικό ξεφάντωμα με πολύ φαγητό κρασί και μουσική, με ντι-τζει τον Δημήτρη Τυράκη.

Πριν από την συνεστίαση ο κ. Τυράκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύλης Κων/νο Μαράβα που παρεχώρησε ο Δήμος Πύλης δωρεάν λεωφορείο για την μεταφορά των εκδρομέων, καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιος Τζιωρτζιώτη που ήταν παρών και φυσικά όλους που προτίμησαν να κάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους εκεί.

Στην συνέχεια ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης ευχαρίστησε τον κ. Τυράκη για την όλη και άψογη φιλοξενία, καθώς και την Διεύθυνση του Εστιατορίου για τα εκλεκτά φαγητά που προσέφερε. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους δημότες που συμμετείχαν σε αυτήν την εκδρομή.

Στην συνέχεια ο κ. Τυράκης  πρόσφερε δύο αναμνηστικά δώρα ένα για τον Δήμαρχο Κων/νο Μαράβα και ένα για τον Αντιδήμαρχο κ. Τζιορτζιώτη που παρέλαβε ο τελευταίος.

Τέλος την ημέρα  της αναχώρησης όλοι τους   ήταν ενθουσιασμένοι και εντυπωσιασμένοι από το υπέροχο πενθήμερο που πέρασαν στην μαγευτική τοποθεσία του «ΣΙΘΩΝ» με το πευκόδασος που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, σε μία συμφωνία πράσινου και γαλάζιου.

Οι δημότες του Δήμου Πύλης χάριν της Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Πύλης, έζησαν ένα αξέχαστο και  ονειρεμένο πενθήμερο, ευχόμενοι να ζήσουν και άλλοι συνδημότες το όνειρο στο παραπάνω  Παραθεριστικό Συγκρότημα που παρέχει προσιτές τιμές διακοπών και πλούσιες παροχές υπηρεσιών.

Είναι δυνατόν με τέτοιες εντυπώσεις να μην οργανώσουν ξανά τις διακοπές τους την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο…sithon 1

sithon 2

sithon 3

sithon 6

sithon 8

sithon 9

sithon 10

sithon 11

sithon 12




Total
0
Shares
Previous Article

ΚΗΦΗ: Μια Δομή ουσίας στον Δήμο Τρικκαίων

Next Article

Ιερά Πανήγυρις Αγίων Αναργύρων