Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δημοπρατήθηκε το έργο της διαμόρφωσης των πεζοδρομίων Μουζακίου

Δημοπρατήθηκε το έργο της διαμόρφωσης των πεζοδρομίων Μουζακίου με προϋπολογισμό 52.000 ΕΥΡΩ και ανάδοχος αναδείχθηκε ο κ. Χατζημανώλης με ποσοστό έκπτωσης 45%

Με το παρόν έργο προβλέπεται να γίνουν εργασίες βελτίωσης υποδομών σε υφιστάμενους δρόμους της Δ.Κ. Μουζακίου με πλακοστρώσεις πεζοδρομίων. Οι παρεμβάσεις αφορούν είτε στην πλήρη κατασκευή, με τη χάραξή τους, είτε στην ανακατασκευή τμημάτων πεζοδρομίων, τα οποία είναι κατεστραμμένα και χρήζουν αποκατάστασης, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής κυκλοφορία των πεζών. Ο κύριος όγκος των εργασιών θα γίνει σε τμήματα πεζοδρομίων στον οικισμό Σεισμοπλήκτων Μουζακίου. Επίσης θα εκτελεστούν εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου στη Βιβλιοθήκη Μουζακίου.

Για την υλοποίηση των εργασιών θα γίνουν τα ακόλουθα:
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 52000,00 ΕΥΡΩ η οποία προέρχεται από ΣΑΤΑ.

Ο προϋπολογισμός του έργου αναλύεται ως εξής:
Εργασίες: 42.276,42 ΕΥΡΩ.
Φ. Π. Α: 9.723,58 ΕΥΡΩ.

«Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών που αφορούσαν στα έργα που έχει εντάξει ο Δήμος μας στο ΕΣΠΑ ξεκινήσαμε τη δημοπράτηση και των έργων που χρηματοδοτούνται από τη ΣΑΤΑ. Ήταν μία στρατηγική μας επιλογή να προτάξουμε τα έργα που διεκδικούσαμε από το ΕΣΠΑ και να καθυστερήσουμε τη δρομολόγηση των έργων που οι πιστώσεις τους είναι ούτως ή άλλως διασφαλισμένες καθώς χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του Δήμου μας. Η τακτική μας αυτή απέδωσε τα μέγιστα καθώς τα έργα που υλοποιούνται στο Δήμο μας και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ είναι πάρα πολλά και σημαντικά. Πλέον η τεχνική μας υπηρεσία ετοιμάζει πυρετωδώς τις μελέτες όλων των χωριών που αφορούν στη ΣΑΤΑ και πολύ σύντομα το τεχνικό μας πρόγραμμα θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη». Δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.




Total
0
Shares
Previous Article

Γιορτή γέυσεων στον Παλαμά το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Next Article

Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Πύλης