Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δεύτερη Ακαδημία Στελεχών για την τοπική αυτοδιοίκηση

 

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Νέας Δημοκρατίας Ν. Καρδίτσας, διοργανώνει σε συνεργασία με Γερμανικό Ίδρυμα Konrad Adenauer που εκπροσωπεί Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την δεύτερη Ακαδημία Στελεχών, για το διήμερο 1/2/2020 και 2/2/2020, στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, στο ξενοδοχείο Ναϊάδες, ώρα 09:30′ έναρξης των εργασιών το Σάββατο και ώρα 10:00′ την Κυριακή.

Η Ακαδημία έχει ως σκοπό να αναπτύξει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των ατόμων που ασχολούνται ήδη με την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και την κοινωνία των πολιτών.
Μέσω της Ακαδημίας Στελεχών Τοπικής Πολιτικής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις τους πάνω στο πολύπλοκο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να εξοικειωθούν με τις αξίες της Ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.
Στόχος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που χρειάζονται για να διαμορφώσουν ή να ενισχύσουν την πολιτική τους επιχειρηματολογία.
Θα συμμετέχουν μέλη της ΝΟ.Δ.Ε,  μέλη της τοπικής αυτοδιοίκης, συνδικαλιστές και εκπρόσωποι φορέων από όλη την Θεσσαλία. Την έναρξη θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. Ελλάδος και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου Δημήτρης.
Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν κλείσει. Μετά το πέρας των εργασιών στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.
ΤΣΙΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ



Total
0
Shares
Previous Article
Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το Γυμνάσιο Πύλης

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το Γυμνάσιο Πύλης

Next Article
astynomia klopi slide

Εξιχνίαση κλοπής και συλλήψεις για ναρκωτικά και Τελωνειακό κώδικα

Related Posts

Dimarxos Dimotiko Symvoulio foto arxeiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για τους πλημμυροπαθείς…
dimotiko simvoulio Larisas 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς…