Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δεν τα κατάφερε η Γεωργία Κόκκαλη Κουβέλη – Κατέληξε σήμερα το πρωΐ

Θρήνος και θλίψη για την κοινωνία της Καρδίτσας και όχι μόνο για τον χαμό της περιφερειακής συμβούλου Θεσσαλίας Γεωργίας Κόκκαλη Κουβέλη που έφυγε σήμερα το πρωΐ μετά από οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλευότανε τις τελευταίες μέρες.

Η Γεωργία γεννήθηκε το 1964 στην Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας ήταν παντρεμένη με τον Βησσάρη Κόκκαλη και μητέρα δύο παιδιών και εργαζόταν ως Προϊσταμένη στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Καρδίτσας. Διετέλεσε θεματική Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας και εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα τουρισμού.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 στις 12 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 10:30 π.μ.




Total
0
Shares
Previous Article

O Τζαμαϊκανός Kentan Facey στα Τρίκαλα BC Aries

Next Article

Δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Β. Τσιάκου για τον θάνατο της Γεωργίας Κόκκαλη - Κουβέλη

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”